Acasă Actualitate Dăncilă a repetat ca o moară hodorogită de ce crede „ea personal”...

Dăncilă a repetat ca o moară hodorogită de ce crede „ea personal” că nu e oportun să o susțină pe Kovesi la șefia Parchetului European

DISTRIBUIȚI

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, vineri, că nu crede că este oportună o susținere a Laurei Codruța Kovesi pentru șefia Parchetului European. Fosta şefă a DNA s-a aflat, vineri, la recepţia organizată de Ambasada Franţei, de Ziua Franţei. Dăncilă a comentat prezența fostei șefe DNA la recepție:
”Opinia mea personală este că fiecare trebuie să-și lămurească anumite lucruri pe care le are de lămurit. Eu personal nu cred că este oportună o susținere, dar acest lucru îl vom stabili în forurile statutare. Este opinia mea și o susțin, pentru că am spus mereu că întotdeauna când cineva ajunge într-o funcție trebuie să își lămurească semnele de întrebare care planează asupra lui. E foarte bine că doamna Kovesi este aici. E foarte bine că a fost invitată, dar eu am spus şi repet acest lucru. Opinia mea personală e că fiecare trebuie să îşi lămurescă anumite lucruri atunci când candidează pentru o funcţie şi acest lucru va fi şi în beneficiul domniei sale. Atâta timp cât există aspecte legate de domnia sa, eu personal nu cred că e oportună o susţinere. Fiecare avem dreptul la opinie, dacă aceste opinii sunt divergente, acest lucru nu este neobişnuit. De fiecare dată am spus că atunci când cineva accede pentru o funcţie nu trebuie să aibă semne de întrebare şi nu mă refer aici doar la doamna Kovesi, ci la oricine ar vrea asta. Ştiţi foarte bine că doamna Kovesi a fost revocată de un ministru care făcea parte din guvernul pe care îl conduc şi susţin ceea ce am susţinut şi atunci”, a completat aceasta.

3 COMENTARII

  1. Ea personal a semnat infiintarea SS. Tot grupul infractional organizat care a creat aceasta organizatie criminala de represiune politica va ajunge la puscarie sub noua putere. Tudorel Toader y compris.

  2. Ca absolventă a institutul de Petrol și Gaze din Ploiești o întreb așa ca practicantă de lucru manual la o școală profesională dacă știe care este cea mai adâncă sondă forată în România și ce se face cu ea. De investigare geofizică ,mă abțin să o mai întreb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.