Acasă Actualitate Dăncilă calcă pe urmele lui Dragnea: „PSD nu a făcut scut în...

Dăncilă calcă pe urmele lui Dragnea: „PSD nu a făcut scut în jurul lui Tăriceanu”

DISTRIBUIȚI

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a încercat să se spele pe mâini după ce PSD a votat pentru a-l scăpa de închisoare pe Tăriceanu:

”PSD nu a făcut scut în jurul domnului preşedinte Tăriceanu. Fiecare senator a avut libertatea să îşi exprime opinia. Aşa cum am menţionat încă de la început, nu cred că preşedintele partidului trebuie să fie cel care să indice o direcţie senatorilor şi deputaţilor. Senatorii şi deputaţii răspund în faţa electoratului care i-au trimis în Parlament. PSD a înţeles foarte bine rezultatul votului. Am spus că nu se va mai vorbi despre justiţie, nu se dau ordonanţe şi nici nu au dat ordonanţe de urgenţă pe Coduri sau pe alte aspecte de genul acesta, aşa cum a făcut guvernul Cioloş, dar nu am văzut atunci nicio reacţie publică. Deci noi am înţeles şi tocmai de aceea avem foarte mare deschidere de a aduce echilibrul si consens în societate. dar dacă tot vorbim de constituţie, eu sper ca toată lumea să înţeleagă că Constituţia României trebuie respectată. Constituţia României trebuie respectată de fiecare demnitar şi de fiecare partid politic.”, a declarat Dăncilă.

Plenul Senatului a respins, luni, ridicarea imunităţii preşedintelui acestui for legislativ, Călin Popescu Tăriceanu, acuzat că a încasat o șpagă de 800.000 de Euro pentru licențele Microsoft.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.