DISTRIBUIȚI
pisaroglu

Liviu Dragnea i-a cerut Vioricăi Dăncilă încă de la instalarea sa ca premier să renunțe la paza SPP și să folosească pentru aceasta ofițeri din cadrul ministerului condus de Carmen Dan. Evident că toate rapoartele activității zilnice ale premierului întocmite de ofițerii ce asigurau protecția premierului puteau fi consultate de ministrul de Interne Carmen Dan, om de bază a lui Daddy. Acum însă Viorica Dăncilă l-a numit pe Anton (Tony) Pisaroglu consilier onorific al prim-ministrului pentru relaţii internaţionale, potrivit unei decizii publicate miercuri în Monitorul Oficial.
Citește și Tăriceanu s-a răzbunat azi pe SPP pentru fuga din 2007 a nevesti-sii cu un SPP-ist frumos și tânăr.
Anton Pisaroglu s-a născut în 1984 la Tecuci, a absolvit în 2006 Academia de Educație Fizică și Sport din București și a fost rugbyst de performanță timp de 11 ani la Steaua, cu care a câștigat campionatul și Cupa României și la Focșani și fiind selecționat și la naționala de rugby în 7 a României, precum și la cea militară. Acesta a fost timp de 5 ani șeful securității și protocolului la compania imobiliară Monolit Development a lui Dragoș Dobrescu. Pisaroglu și-a făcut treaba atât de bine încât nici fotografii cu Dragoș Dobrescu, „miliardarul fără chip” nu au existat pe internet până în 2016, când acesta a fost fotografiat la o percheziție, fotografiile apărând pe miscareaderezirentă.ro. Vezi foto AICI.
Potrivit CV-ului său, în 2013, timp de 3 luni, a fost consilier de securitate în Africa, în Burkina Faso, pentru compania minieră Pan African Minerals a miliardarului de origine română Frank Timiș, fișa postului incluzând elaborarea și implementarea de planuri de securitate pentru toate obiectivele companiei, asigurarea protecției pentru inginerii și geologii acesteia, precum și colaborarea cu autoritățile locale, dar și cu misiunile diplomatice românești din zonă.
În vara lui 2013 s-a întors la grupul Monolit al lui Dobrescu, unde a lucrat ca specialist în marketing și PR până în 2015, când a plecat în Cambodgia ca business developer pentru dealerul auto german Auto Lehmann GmbH.
Apoi 1 an și 4 luni a fost consilier de securitate la compania Trinity Real Estate. În 2016 a urmat la Universitatea Yale din SUA un curs de specializare de 2 luni în științe politice și unul de 3 luni la Universitatea din Londra, pe tema „Securitatea informației”.
A lucrat, o perioadă concomitent, pentru 2 firme de consultanță din Washington, una specializată în consultanță politică și afaceri guvernamentale pentru clienți din Europa Centrală, Rusia, Eurasia și Africa Subsahariană (Washington East West Political Strategies), cealaltă în comunicare strategică pentru corporații și clienți de private banking (Simargl International Corporation).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.