Acasă Actualitate Tun de 6 milioane de EURO dat de PSD la Radio România

Tun de 6 milioane de EURO dat de PSD la Radio România

DISTRIBUIȚI

Georgică Severin, șeful numit de PSD la Societatea Română de Radiodifuziune a obținut votul Consiliului de Administrație pe un așa numit Plan de Investiții de peste 6 milioane de euro.

http://www.srr.ro/files/CY1923/75/HCAnr.341-AprobareaObiectivuluideinvestitie.PDF

Documentul este dovada că PSD ul pe final de mandat se pregătește să dea noi tunuri în banii publici. Suma este enormă și s-ar fi putut construi spitale cu acești bani sau s-ar fi putut consolida clădirea radioului din Strada General Berthelot care are bulină roșie și e plină de șobolani.

Din informațiile noastre, punând în oglindă această inginerie de tip mafiot, în spatele afacerii stă fostul președinte al SRR, Dragoș Seuleanu, numit tot de PSD dar demis printr-o comisie de anchetă a Parlamentului, în 2005. Atunci, tot pe final de mandat, domnul Propaganda, cum era numit Șeuleanu, a adus în Societatea Română de Radiodifuziune, pe banii contribuabililor, un sistem informatic integrat, de peste 11 milioane de euro care includea un program de transmisii și producție numit Radioman, care în toți acești ani nu a funcționat și a creat mari probleme de emisie. Așa numita ”informatizare” a SRR in valoare de circa 11 milioane de euro a fost garantata cu veniturile din taxa radio. DNA l-a acuzat de abuz în funcție privind achizitiile sistemelor informatice facute de postul public de radio in timpul mandatului său. Adică acest Radioman.

https://romanialibera.ro/actualitate/fapt-divers/seuleanu–urmarit-penal-de-dna-89438

Legăturile dintre Georgică Severin și Dragos Seuleanu, în prezent, sunt evidente. Radio România s-a lansat în parteneriate cu Dragoș Seuleanu care este acum Director Executiv in cadrul Magurele High Tech Cluster, Cluster-ul de la Măgurele cu care Georgică Seeverin a încheiat mai multe parteneriate, ba mai mult l-a invitat să fie partener oficial la Târgul de Carte Gaudeamus.

Tunul dat acum cu acest Radioman2 tot de acoliții PSD, dar cu sprijinul Consiliului de Administrație, va distruge SRR, pe banii românilor. Practic, investiția aceasta are multe ascunzișuri și ilegalități, parandărat și lipsa licitații. Dacă citiți această decizie, firmele, aproape aceleași ca și la fostul contract, sunt cunoscute dinainte, fără licitație, așa cum prevede legea.

Vom trimite DNA toate probele pe care le avem să analizeze acest caz.

Și aceasta, pentru că azi la ora 14.30 în clădirea radioului are loc o întâlnire cu salariații cerută de unii membri ai CA, întâlnire pe care PSD istul Georgică Severin a încercat s-o împiedice și a chemat chiar jandarmii. Angajații vor să denunțe salariile lor mici dar și pe cele mari ale șefilor din SRR. Nu uitați, Georgică Severin are un salariu de 7000 de euro, iar managerii și redactori-șefi ridică și ei mii de euro pe lună. Conducerea editorială de la România Actualități este în continuare un sistem de propagandă PSD, cu acoliții Dan Preda, Nicu Popescu, Daniela Ciobanu. Butoanele lor roșii de la politica editorială de la Radio România, trebuie să dispara!

Grupul pentru Libertatea de Exprimare din SRR

GPLER

2 COMENTARII

  1. Radioul public este parazitat încă de pe vremea lui Ion Iliescu de o gașcă de foști securiști, deghizați în jurnaliști și manageri! Încă din 2000 au devalizat bugetul acelei instituții. Unii dintre managerii trimiși acolo sunt informatori SRI și și fostului „2 și un sfert” (UM 0962).

  2. Sistemul ticalosit permite asemenea salarii bugetare uriase, nu exista in prezent limita, astfel ca un oligarh poate avea un salariu de 4 ori cat al Presedintelui Romaniei….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.