Acasă Actualitate Dăncilă: Poate cei din Piața Victoriei aveau dreptate, nu știu acest lucru,...

Dăncilă: Poate cei din Piața Victoriei aveau dreptate, nu știu acest lucru, eram în concediu

DISTRIBUIȚI

Premierul Viorica Dăncilă vine cu nouă declarație controversată. Ea susține că este posibil ca oamenii care au protestat în Piața Victoriei, în 10 august 2018, să fi avut dreptate, dar nu știe sigur pentru că era în concediu.

Protestele din 10 august 2018 erau îndreptate împotriva Guvernului condus chiar de Viorica Dăncilă.

”În momentul în care se încearcă intrarea în Guvernul României, se forțează intrarea în Guvernul României, eu cred că acest lucru seamănă cu o lovitură de stat. Poate cei care au fost în Piața Victoriei au reclamat anumite lucruri, poate aveau dreptate, nu știu acest lucru, eram în concediu. Dar eu știu un lucru: că au încercat să intre în clădirea Guvernului României. Uitați-vă în orice stat membru al UE, dacă cineva forțează și încearcă să intre în Guvern, cum ați cataloga acest lucru? (…) În momentul în care prin violență încerci să intri în clădirea Guvernului, acest lucru e de neacceptat.”, a spus Viorica Dăncilă, la Digi24.

 

9 COMENTARII

  1. Adica evenimentele din 10 august 2018 au fost stira zilei in toata europa dar Dancila nu stie exact ce s-a intamplat in tara pe care o conduce pentru ca era in concediu si cum spunea Basescu”sa nu uiti cine te-a facut general”tot asa si Dragnea ii spunea „Viorico sa nu uiti cine te-a facut primministru”deci la intoarcerea din concediu trebuia sa execute ordinile sefului nu sa piarda timpul cu ce s-a intamplat in ziua de 10 august 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.