Acasă Actualitate Dăncilă refuză să comenteze acuzația că și-a înfiat ilegal fiul, abandonat în...

Dăncilă refuză să comenteze acuzația că și-a înfiat ilegal fiul, abandonat în spital în ianuarie 1990

DISTRIBUIȚI

În ianuarie 1990, profesoara de tehnologie de 26 de ani din Videle, Viorica Dăncilă, înfiază al optulea copil al Floarei Trocan și al lui Tudor Malancu. „Eu am vrut să-l las în spital, că nu mai puteam să-l îngrijesc și pe el! Cred și acum că am făcut bine și am văzut și eu la televizor că doamna l-a îngrijit bine”, a declarat pentru Libertatea Floarea Trocan, mama naturală a lui Victor Dăncilă. Premierul a refuzat să comenteze și să răspundă întrebărilor jurnaliștilor de la Libertatea iar fiul său refuză orice legătură cu frații săi.

Citeşte întreaga ştire: Destinul celor 8 copii din familia Malancu, dintre care cel mic a fost adoptat de prim-ministrul Viorica Dăncilă!

1 COMENTARIU

  1. legal sau ilegal justitia poate si trebuie sa faca lumina. Ce este insa evident : fiul prim ministrului agramat este la fel de agramata si mama sa adoptiva : ” nam ba ” .
    Deh , a facut liceul la ” marele liceu ” din Videle de unde au iesit numai genii iar facultatea la o particula , fabrica de diplome .
    A fost educat la cele mai joase niveluri etice , nu vrea sa isi cunoasca si recunoasca familia biologica . RUSINE FAMILIEI DANCILA !!!
    HALAL EDUCATIE !!!
    In plus nu inteleg ce cauta „putoiul” intre atatea personalitati politece europene, vrea mamita sa-l lanseze in politica mare, direct in Europa!!!!!Asteptam un raspuns de la prim ministrul dupa ce termina de idolizat ce idolizeaza si combate holocaustul , si dai si lupta, si dai si lupta, vorba lui nenea Iancu , pana ce oboseste !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.