DISTRIBUIȚI
polițiștii

Vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, a publicat pe contul său de Facebook fluturaşii de salariu care arată că în România un infirmier debutant câştigă mai mulţi bani decât un poliţist cu zece ani vechime: „Mi-am cumpărat o găleată cu mop şi cred că pun trusa criminalistică în cui, după 20 de ani”, a scris Bogdan Bănică pe contul său de Facebook. Sindicalistul a publicat doi fluturaşi de salariu, cel al unui infirmier debutant şi cel al unui poliţist care are o vechime de zece ani. Veniturile pe care le încasează agentul de poliţie se ridică la 3.113 lei, iar veniturile infirmierului la 3.595 de lei. În fluturaşul infirmierului apar mai multe ore suplimentare. „Sigur, la noi orele suplimentare, cu excepţia celor de sâmbătă si duminică, nu sunt remunerate, ci se compensează cu timp liber”, a explicat Bogdan Bănică.
În același mesaj, Bănică o ironizează pe Carmen Dan, fosta secretară pusă de Liviu Dragnea ministru de Interne

„Cu un #share informația poate ajunge și la Minister (era să spun Secretariat)
După vreo postare mai „acidă”, secretara își pune subalternii să mă contacteze, încercând să mă tempereze. Că de ce sunt așa nemulțumit, că de fapt la minister curge DECÂT lapte și miere, că nu mai au loc covrigii pe coada câinilor.
DECÂT la minister poate, că în teritoriu realitatea e alta. Poate chiar mai dură decât o prezint eu uneori. Și sunt două variante: ori nu o cunoașteți și atunci ar trebui să plecați cu toții, ori o cunoașteți și ne luați de proști, variantă în care, ghiciți, ar trebui să plecați cu toții.”, scrie Bănică

Citește și Polițiștii nu o mai suportă pe Carmen Dan: vă simțiți satisfăcută cu 24.675 lei salariu lunar în timp ce polițiștii sunt cerșetori?

1 COMENTARIU

  1. Decat sa va plingeti mai bine luati si voi drumul spre alte zari si castigati euro cinstit fiindca atit in cazul vostrul cat si al armatei sunt douazeci pe post in fiecare an deci nu o sa plinga nimeni dupa voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.