Acasă Actualitate Dâncu explică de ce rezerviștii au primit ordine de chemare

Dâncu explică de ce rezerviștii au primit ordine de chemare

DISTRIBUIȚI

Ministrul Apărării, Vasile Dâncu, a explicat de ce unele persoane au primit, zilele acestea, un ordin de chemare al rezerviștilor la mobilizare sau război.

”Activarea rezerviștilor se face în fiecare an, prin rotație. Este o formă de verificare pe care o facem și în fiecare an există câteva mii de rezerviști care primesc ordin și este forma de a face un fel de inventar al rezerviștilor, a stărilor și așa mai departe.

Deci în niciun caz nu s-a discutat în acest moment despre activarea rezerviștilor. Nu suntem într-o asemenea situație”, a declarat Vasile Dâncu.

3 COMENTARII

 1. Si ce sa mai apar hadule ?
  – Un stat incompetent, superbirocratic, fara viitor, indatorat pentru N generatii dar voi astia, sfatosii in ticalosie sunteti remunerati cu salarii aberante si pensii speciale.
  – Clasa politica fara valoare subordonata unor structuri cu reminiscente ce vin din trecut, de tip: structuri mafiote, securistice.
  – Justitia supercorupta si plina de acoperiti, incompetenta dar platita cu salarii astronomice si pensii la fel dar fara sa rezolve… nimic.
  Mai continui ???
  Nu rusii, chinezii, reptilienii, antivaccinistii si alte minciuni diversioniste au distrus aceasta tara ! Voi ba nenorocitilor ati distrus-o, nimeni altcineva !
  Deci ce sa apar, pe cine ?

 2. In perioada 2016-2017 echipa de comunicare strategica din PSD, reprezentata de onor Vasile Dancu a reusit prin cele doua amazoane Olgutza Vasilescu si Gabriela Firea Pandele sa informeze populatia Romaniei ca militarii au pensii nesimtite, repet asta era titlul si comuncatele de presa, ceea ce a avut ca rezultat distrugerea credibilitatii si imaginii reale a privatiunilor profesiei de militar in statul numit Romania.
  Si exact atunci, dupa acelasi scenariu trait recent, magistratii au beneificiat de cresteri spectaculoase ale salariilor si pensiilor iar in noua grila de salarizare promovata de Vasile Dancu si colegii sai din PSD in legea salarizarii publice, ca sa vezi militarii au fost si mai mult pedepstiti, astfel incat salarizarea sa fie si mai mica raportata la celelalte categorii profesionale.
  Real Politik !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.