Home Actualitate Dați câte-o sinecură, să ajungă la toți! Pensionara de lux a fost...

Dați câte-o sinecură, să ajungă la toți! Pensionara de lux a fost numită și în CA al portului Constanța

DISTRIBUIŢI

În ultimii 28 de ani am auzit mereu expresia: „statul e cel mai prost administrator”. Însă nu statul e cel mai prost administrator, ci angajații statului. Cu toate acestea există angajați ai statului care nu numai că sunt menținuți pe funcții dar li se dau nenumărate sinecuri deși instituțiile din conducerea cărora au făcut parte sunt pe moarte.
Site-ul CANCAN prezintă astăzi cazul Silviei Popeangă, fost director economic la ROMATSA, unde încasa 8000 de Euro lunar. Femeia s-a pensionat anticipat încasând 60 de salarii compensatorii, scrie Cancan, iar din CA-ul Romatsa a încasat 159.000 de euro!
După pensionare, Popeangă acum în vârstă de 63 de ani, a fost numită consilier la Ministerul Transporturilor și membru într-un CA de unde încasează anual 17.138 de euro. Pe 5 martie 2018, ea a fost numită administrator provizoriu al SNCFR, pentru o perioadă de patru luni, cu posibilitatea prelungirii mandatului său până la șase luni iar pe 16 aprilie madam Popeangă a fost numită tot pentru patru luni și în CA al portului Constanța.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.