DISTRIBUIŢI

Piedone vorbește și scrie de parcă nu ar fi fost vreodată la școală. Exprimarea verbală este presărată cu dezacorduri: „vreau decât, am decât, un ceas care-l am de la, acolo mă duce pașii, toate e la cetățean, este recordul coraborat cu, Viaţa mea este motoarele. Sunt unul dintre hobby-urile mele şi de fapt singurul, Fac un apel public către celor care, Dacă se vor certa în continuare care cum și nu se vor înțelege, știu că proiectele Sectorului 5 vor fi duse mai departe și prin dumneavoastră locuitorii l-ați ales”. La fel de gravă este și exprimarea scrisă a primarului Piedone: „v-a iesi la lumina! în adâncul inimi voastre, sa Spune-ti adevarul, pentru un dolar Gaurit vinde-ti si, Imi spune-ti mie sa imi fie Rusine ? cetatenii sectorului 5 sau saturat”.

Explicația e simplă: Piedone a trecut cu greu clasa

Născut în 1963, Piedone termină clasa a IX-a în 1980 cu media generală 5,42 și în 1981 clasa a X-a cu media generală 5,33.
Abandonează școala pe care o reia după 14 ani la fără frecvență, terminând clasa a XI-a în 1996, la liceul „Dimitrie Bolintineanu”, cu media generală 5,22, clasa a XII-a în 1998 la Grup Şcolar Industrial „Dimitrie Gusti”, cu media generală 5,26 și clasa a XIII-a, cu media generală 5,70 în 1999.
Piedone își ia bacalaureatul cu 5,12 la Limba şi literatura română (scris), 6 la Limba şi literatura română (oral) și 5 la Matematica (scris).

Se mai miră cineva de performanțele lingvistice ale acestui personaj?

65 ARII

 1. Nu ne miram de cum vorbește și poartă Piedone..durerea mare ,este, că, ca el sunt multi ce l-au votat !!!!! La acești agramați are priza! Și sunt multi !!!! Vai de noi cu ce sistem de învățământ avem, multi intră boi și ies vaci !!!!! Leit vanghelie cu almanahele lui.

 2. Asa se exprima Oprescu cu același limbaj dacă îmi amintesc în ședințe (cerc restrans) chiar mai elevat și uite unde a ajuns Asa se va întâmpla cu domnul Piedone va ajunge în Panama ,Costa Rica sau….unde a ascuns averea cu (Mărulu de aur) Acesta este un limbaj de viitor Primar?

 3. Până acum bucureștenii râdeau de cum votează cei din vaslui, dar sunt încântat să văd că aceștia au votat de vreo două ori acest personaj incult, iar acum vor să-l înscăuneze ca primar general. Bravo!!!!!!!!

 4. Ați auzit d.le Ponta despre virtuțile celui pe care dv.sau și alții,,ridicându.l în slăvi ,va dăunează dv.,căci nu e posibil că un astfel de analfabet să conducă o Capitală europeană.!?
  E jignitor să și ceri votul bucureștenilor,d.apoi să te implici in conducerea lor,fapt inadmisibil și de neacceptat. Du.te mai Piedone unde vrei,dar numai du.te odată,căci te.ai făcut de rușine dau tir,cu tupeul prostesc ce.l afișezi,nu pricepi ne mic.!! De fapt,ce poți cere de la un analfabet.?!!

  • Ăsta nu este individul care îi are pe conștiință pe tinerii de la Colectiv? Dacă bucureștenii votează asemenea analfabet și agramat râde toată România! Vă meritați soarta!

 5. Din păcate mulți îl preferă . Cei care ” au carte ” nu prea dau bine ! Nu-i de-al nostru . Noi și după 35 de ani preferăm oameni fără studii făcute” pe bune ” !
  Ne mirăm că am rămas la coada Europei când și după atâția ani noi alegem numai cei cu studii făcute ” la apelul de seară” . Poate ne merităm soarta .Ce alegi , aia culegi !!!
  Măcar de-am alege unul chiar meseriaș , dar să fi și muncit nu cei care nu au nici carte și nici măcar nu au muncit ” pe cinstite ” ci numai la stat sau in politică .

 6. Da de asta ce ziceți,in comuna Băcani județul Vaslui conduce primăria un fost miner tot așa plecat cu 8 clase comunale și apoi cu studiile făcute la ff în orașul Bălan???????

 7. E jenant ! Vorbește agramat și scrie si mai rău!
  Dar, parcă, nu asta ar fi cel mai deranjant ci faptul că angajându-si familia și rudele la primărie , de teama ” trădătorilor”(asa a zis), înseamnă, clar, ca el face ilegalități pe care familia, normal, nu i le divulgă. Frumos, nu?

 8. Un semianalfabeti obraznic, tupeist, care vrea să facă din București o.afacere de familie. Mâine-poimâine se va arunca la președinția României.
  Eu locuiesc în sectorul 4 și pot spune că nu a făcut nimic notabil în zona unde locuiesc. Oare va reuși?
  Cred că s-a văzut de ce persoane s-a înconjurat!

  • Scuză-mi limbajul, dar… ești cumva tâmpit? Piedone a fost primar la sectorul 5, nicidecum unde locuiești! Mda…exact acum se vede cine votează: cunoscători precum tine.

 9. Mulțumesc antevorbitorilor mei, care au pus punctul pe „i”. No comments! Este multi care votează. Ce mai! Vai de noi! Când termina studiili. nu se știe. Poate iei ia un angajament că le face. Despre interlopi ” pe piept, el știe bine lecția. Sa speram., ” vrabia malai visează” . Despre jena, el a lipsit când s.a predat acest cuvânt. Cu astfel de oameni îi prindem pe occidentali din urmă.

 10. Bucureșteni, a venit momentul transformării de la rădăcină !!! Cel mai integru om și cel mai potrivit pentru București, este d-l Iuliean Horneț, marele inventator român, care va ajuta România și pe români să iasă de sub tutela globalistă, nazistă, zionistă, pederastă și va avea sustinerea celor care iubesc și respectă România! Cu Dumnezeu înainte !

 11. Cum poate rezolva,, holigofrenul” problema termoficarii in Bucuresti daca lui nici nu i-a trecut pe la ureche, in scoala pe care cu mare greutate a absolvit-o, cuvantul termodinamica ? Pentru el, ca si pentru bibliotecara de Firea, lumina si caldura vin de la Dumnezeu.

 12. Suntem conduși de analfabeți și incompetenți,oportuniști,penali.
  Orice alt individ corect,cu școală,nu va pătrunde niciodată acolo sus, pentru că ar trebui sa fie exact că aceștia.

  • Dacă este cineva curios sa întrebe cum au obținut autorizația de constructie de către MegaImage la piață Progresul când primar era Piedone iar arh.sef dl.Caramida?Ce interese ascunse au avut cei doi ?

 13. Am mai văzut cismar ce a condus România , dar unul ca Piedone să conducă Bucureștiul, unde sunt atâția oameni educați, este peste orice rațiune. Părerea mea este ca dacă va câștiga primaria , este în primul rand vina celor ce spun : că nu pot face nimic pentru că gunoaiele sunt prea multe .

 14. Sunt destui cei ce pot să facă să nu fie primar , dar trebuie ei sa înțeleagă ca pentru asta trebuie sa voteze în primul rând și apoi se se lamenteze. Dacă vor lăsa pe seama altora alegerea sigur va avea șanse și 4 ani le va ranjii în fata …

 15. Fiți asumați și dați-vă numele cei ce scrieți multe și nevrute. De stați Anonimi ? Va e rușine ca va cunoaște cineva și după sunteți de râsul lumii?

 16. Pe vremuri se făcea mișto de „cismar” și „savanta”. După 34 de ani , unii mai votează analfabeți susținuți de clanuri de interlopi.
  Dacă un ospătar are șanse (reale!) sa devina primarul Bucureștiului, atunci ce sa ne mai miram de primarii unor comune unde nici electricitatea n-a ajuns …
  Să le crape bucureștenilor obrazul de rușine când primarul lor (Doamne ferește!) se va întâlni cu alți primari de capitale !!
  Întreb și eu , pentru un prieten bucurestean : atragerea de investitori (mai alea străini) se va face cu parizer cu ceapă servite pe trotuare ???

 17. Scenă : Ciolacu vorbind despre covrigi și Trump despre zgârie- nori iar Piedone mâncând ceapă pe marginea unei roabe ,încercând să traducă cu „dicționarul de JARGOANE” ca să „înțelege” și el ceva !😅

 18. V ati năpustit cu toții sa va dați cu părerea, multi cunoscători, specialiști, lingviști….m am distrat copios. Doar vreo două comentarii serioase, restul ….vai de noi, tipic românesc.De tot râsul din păcate….

 19. Sunteți rai. Omul a muncit de dimineata pana dimineata sa fure din gestiune, nu sa stea la scoala. Nu urla media ca scoala nu te invata nimic? El a invatat sa faca afaceri, sa gestioneze, cla acum pulimea sa beneficieze de talentul lui organizatoric in a pune pavele si a isi angaja toate neamurile la primarie. Urla invidia în voi 😄.

 20. Votarea politicienilor tupeiști și oportuniști demonstrează nivelul celor care votează. Dumnezeu să odihnească victimele de la Colectiv.
  Nu deranjează forma de învățământ urmată, fiecare își alege drumul în viață și forma de educație, respectăm aceasta.

  Dar deranjează agramații și ne punem cinstit întrebarea dacă acești agramați pot înțelege textetele articolelor (din legi) care sunt scrise pe mai mult de două rânduri?

  PS) Pentru ce votăm o persoană să ne conducă, să facă treabă bună când aceasta își deleagă competențele altor angajați, ca să aibe timp să facă ce? Mișmașuri cu rudele, afaceri personale în timp ce încasează salariul de șef instituție publică votat să facă treabă pentru cetățeni?

 21. Este incredibil ca acest individ este votat de atatia oameni. Bucurestenii macar au o alternativa fiarte buna, pe Nicusor Dan. Problema mare este atunci cand chiar nu ai alternativa, cum este cazul orasului Craiova. Este clar acum pentru toaya lumea de ce ne vor proști si de ce învățământul din Romania are alocat un procent atât de mic din PIB? Este clar cum pentru toată lumea de ce sunt mai prost plătiți peofesorii decât polițiștii comunitari?

 22. Trece-ti prin sectorul lui și apoi prin celelalte ca să aveți ce vorbi și să vedeți că are fapte nu doar vorbe. Arată-mi unul din clasa politică pregătit? Arată-mi unul din clasa politică care nu și-a angajat rudele prin primării, guvern și nepătat de corupție s-au care are curajul să iasă zi de zi printre cetățeni. L-au scos țap ispășitor unde le-a convenit. În comparație cu Ciolacu el e Eminescu. De când a anunțat candidatura pe București se dă bani grei la presă pentru discriminarea lui.

 23. O sa-l voteze și rudele celor morți la Colectiv?Acest interlop dubios n-ar trebui scos de la Rahova! În orice altă țară din lume lua pe viață…

 24. Ați uitat de semnul reprezentativ „secera și ciocanul” ce a condus Romania timp de 45 de ani ?? Azi tot acei analfabeți conduc STATUL COMUNIST CU FATA UMANA AL LUI ILIESCU INFRACTORUL !???

 25. Am citit citeva dintre comentariile de mai sus insa nimeni nu a vorbit sau a vorbit despre starea jalnica si decadenta a a nostra ca popor , de 33 de ani ne lasam purtati de foamea de averi facute repede , sintem corupti de la cei mai de jos pina la virful societatii , politicieni care si-au luat diplome pe bani , premieri care au fost covrigari , presedinti care au fost ori fosti securisti, si mai nou fosti profesori care abia rostesc citeva fraze correcte in limba engleza dar in schimb cheltuie banii poporului ipe avioane private si fac ocolul pamintului cu el pe banii nostri .Un presedinte care in 10 ani a distrus sistemul de invatamint, sistemul sanitar si a indatorat tara aproape de pragul falimentului , si ca multumire cei ce conduc acum ii vor da sino vila renovata cu multe multe milioane de euro .
  Oare aceste lucruri nu va spun nimic ? Nu revolta pe nimeni si daca da ce ve-ti face ?
  Vin alegerile ! Multi dintre noi se vor lasa cumparati pe te miri cine stie ce si iarasi o vom lua de la capat cu vaicarelile pe media .
  ESTE VINA NOASTRA A TUTUROR CA ACCEPTAM ASEMENEA MIZERII DE LA NISTE CRIMINALI , CORUPTI CARE AR TREBUI SA INFUNDE PUSCARIA PE VIATA SI MUNCA SILNICA PE TOT RESTUL VIETII PENTRU SUBMINAREA ECONOMIEI TARII .
  ASA CA DRAGI ROMANI CE SA VA SPUN ALEGETI CU INTELEPCIUNE SI NU VA MAI LASATI CALCATI IN PICIOARE DE ACESTI TRADATORI DE TARA , IESITI. CITEVA MILIOANE DE OAMENI IN STRADA , GREVE GENERALE PARALIZATI SISTEMUL SI CEL
  MAI IMPORTANT ATRAGETI ARMATA ROMANA DE PARTEA VOASTRA , AVEM
  TINERI CARE AU STUDIAT SAU STUDIAZA PRIN MARILE UNIVERSITATI DIN LUME , TINERI TALENTATI CARE POATE INCA NU AU FOST AFRCTATI DE CANCERUL CORUPTIEI LASATII PE EI SA DUCA ACEASTA TARA MAI DEPARTE SI ASA VOM PROSPERA SI NU VOM MAI FI NEVOITI SA FIM
  MINA DE KUCRU IEFTINA PTR ALTE TARI .

 26. Știe să își facă publicitate ,că îl votează cine și cine nu mai contează !tractorist cum o fi da vrăjeală buna cum a dat un zâmbăreț,chior ,și un mut ….😅dar traim bine 😂 într-o Românie educata ,și fără urmă de comunism 😂

 27. Ce a făcut Piedone, a pus 3 borduri și 2 bancute, cine trebuia sa le puna, floraresele ? Tot îi dam cu …”a făcut Piedone”! Asta face parte din fișa postului. Administrarea capitalei nu se rezumă doar la atât. Este haotic în organizare și acționează pompieristic.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.