Acasă Actualitate De ce mai plătește TVR o drogată din bani publici?

De ce mai plătește TVR o drogată din bani publici?

DISTRIBUIȚI

Emma Zeicescu se află de două săptămâni în concediu medical dar menținerea ei într-un post plătit din bani publici este inadmisibilă atât timp cât femeia consumă droguri.

În ianuarie 2018, Emma Zeicescu anunța pe Facebook că se desparte de tatăl copilului său, prezentatorul Realitatea TV, Claudiu Popa. Cei doi trăiau împreună fără a fi căsătoriți. „Claudiu şi Emma încep, de azi, o nouă călătorie, separat. Ne dorim ca fiecare drum să ne întărească şi să ne facă mai înţelepţi. Pentru fiecare gând bun pe care ni-l dăruiţi, pentru toată dragostea cu care ne-aţi privit şi cu care ne înconjuraţi zi de zi, pentru că ne ajutaţi să devenim mai buni, vă mulţumim din inimi! Mami, tati şi Idris rămân bineînţeles împreună, în fiecare zi. Fără sfârşit. PS: Nu vom face alte comentarii în legătură cu acest subiect şi vă mulţumim deja pentru înţelegere”, a fost mesajul scris de Emma.

Șase luni mai târziu, cei doi au fost prinși la festivalul Neversea cu marijuana asupra lor fiind puși sub acuzare pentru deținere de droguri în vederea consumului.
Fapta este prevăzută de art.4 din legea 143/2000
(1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
Chiar dacă vor primi o amendă, cei doi vor avea cazier.

Foto: Facebook

2 COMENTARII

    • Drogat,ă = persoană care consumă droguri, adică așa cum spune DIICOT că a făcut Emma Zeicescu. Dacă se va dovedi că le avea spre vânzare vom înlocui drogată cu traficantă. Mulțumit?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.