Acasă Actualitate De frica pușcăriei, Tudorache acuză și poliția că minte: erau mai puțin...

De frica pușcăriei, Tudorache acuză și poliția că minte: erau mai puțin 100 de procese verbale asupra candidatului PSD

DISTRIBUIȚI
Șeful Poliţiei Sectorului 1, comisar şef de poliţie Ionuţ Dana, a declarat, fără să-l nominalizeze că SORIN CĂTĂLIN TOMESCU, candidat PSD la Consiliul Local al Sectorului 1 a fost prins cu 473 de procese verbale asupra sa:
”Ieri secţia 4 poliţie a primit un apel de la un bărbat care a sesizat faptul că un bărbat a ieşit din incinta biroului electoral şi are mai multe procese verbale. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la secţia 4, iar în incintă au fost găsite mai multe persoane. Toate au fost conduse la poliţie, împreună cu bărbatul care avea asupra sa procesele verbale. Au fost audiate op persoane. Procesele verbale sunt în număr de 473 şi în continuare efectuăm cercetări poliţia sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoriei Sectorului 1 sub suspiciunea falsificării de documente şi evidenţe electorale. Până în acest moment sunt singurele informaţii pe care vi le putem furniza. Bărbatul era înscris pe lista electorală a unui partid politic, la rubrica de consilieri locali”, a declarat marţi şeful Poliţiei Sectorului 1, comisar şef de poliţie Ionuţ Dana. 
Întrebat la sediul PSD despre această situație, Dan Tudorache a declarat că nu e adevărat că avea asupra sa peste 400 de procese verbale, ci sub 100.
Citește AICI povestea furtului de procese verbale.
Clotilde Armand cere reținerea fostului primar Dan Tudorache: „Fostul primar pesedist trebuie reținut urgent de anchetatori. Vă explic mai jos de ce.
Întrebat de jurnaliști cum îşi explică faptul că o persoană, candidată la consiliul Sectorului 1 a fost identificată cu 100 de procese verbale asupra sa în clădire, fostul primar a răspuns: ”Era un curier. Avea dreptul să strângă acele procese verbale de la reprezentanţii PSD din secţie. Nu ştiu dacă erau 100. Cu siguranţă avea mai puţine. S-a dus în acel loc pentru că cineva le strângea şi mergea cu ele la partid.”
Ce ne-a spus Poliția astăzi? ”Asupra unui bărbat, candidat la Consiliul Local din partea PSD, au fost găsite 473 de procese-verbale de la secțiile de votare”. Bon, pentru declarația de mai sus fostul primar trebuie reținut urgent de Poliție.
Faptele.
”Curierul” a fost prins în fapt ieri de noi exact când defila cu procesele verbale de la sediul BES 1 (aflat la etajul 1 al clădirii din piața Mureș) spre etajul 2 al clădirii. La etajul 2 este o direcție fantomă înființată înainte de alegeri – Direcția de Mediu. Aici a fost sediul PSD de campanie. Plătit din bani publici.
Pe scurt, să înțeleagă toată lumea:
– În aceeași clădire cu BES 1 a funcționat sediul de campanie al primarului. BES 1 este la etajul 1 iar Direcția de Mediu este la etajul 2;
– La Direcția de Mediu (etajul 2) am găsit ieri zeci de procese verbale pe masă;
– ”Curierul” prins de noi este de fapt este Sorin Cătălin Tomescu – candidat la funcția de consilier din partea PSD;
– ”Curierul” nu avea la el 100 de procese verbale, avea 473.
Toți ce ați citit se numește fraudă electorală și grup infracțional organizat și toți cei care au participat trebuie să plătească urgent în fața Justiției.
PS: Câte probe mai vreți, domnilor procurori?!”, se întreabă Clotilde Armand.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.