Acasă Actualitate De la ce se ceartă Victor Ciutacu și Raed Arafat: de la...

De la ce se ceartă Victor Ciutacu și Raed Arafat: de la femei, de la servicii?

DISTRIBUIȚI

Secretarul de stat Raed Arafat a mers intempestiv joi seara la Antena 3, special pentru a-i da o replică jurnalistului Victor Ciutacu, de la România TV. În emisiunea lui Ciutacu au fost prezentate informaţii despre un control al Curţii de Conturi la structurile din coordonarea lui Arafat.
„Vazand atacul lansat in seara asta la emisiunea dlui Ciutacu de la Romania Tv si minciunile care se incearca sa fie raspandite, am decis sa raspund la mai multe din aceste acuzatii la orele 22:00 la sinteza zilei!”, a scris Arafat pe Facebook, iar la scurt timp a intrat în direct în studioul Antena 3 unde Gâdea i se adresa cu domnule ministru deși acesta este doar secretar de stat.

În acest timp, Victor Ciutacu i se adresa lui Arafat din studioul România TV subliniind că deși l-a susţinut în alte momente cheie pe Arafat, în această perioadă secretarul de stat a ajuns să aibă un comportant despotic.

„Vreau să-i transmit un mesaj domnului Raed Arafat. Domnule secretar de stat şi comandant al acţiunii, pe vremea când actualii dvs. parteneri media vă călcau în picioare, vă demonizau, cereau arestarea dvs. şi, dacă se putea, expulzarea din România, în urma tragediei de la Colectiv, un imbecil, numit Victor Ciutacu, s-a pus cu pieptul în faţa loc şi atâta cât a putut el, cât a reuşit postul ăsta de televiziune să convingă, v-a susţinut cauza. Dintr-un motiv foarte simplu, domnu’ Arafat: pentru că nu am făcut nici afaceri împreună, nici nu ne-am vizitat, nici nu ne-am frecventat. Eu şi postul pe care îl reprezint şi al cărui lider de audienţă sunt, fie că vă place să credeţi sau nu, am crezut în onestitatea dvs., în priceperea dvs., în dorinţa de a vă face bine. Şi ştiam şi dedesubturile din spatele, partea nevăzută a acţiunii care urma să vă execute. Dvs. aţi supravieţuit, aşa cum aţi făcut de fiecare dată, miraculos, şi aţi ajuns, printr-o ironie a sorţii, comandantul acţiunii celor care au vrut să vă bage în puşcărie, să vă dea afară din serviciu şi, dacă se poate, să vă expulzeze. Acum sunteţi de parte lor şi, cu tot regretul v-o spun, domnule Arafat, fără a vă contesta priceperea, buna-credinţă şi nici măcar bunul-simţ, că în această perioadă aţi avut, aveţi şi mi-e teamă că veţi continua să aveţi un comportament absolut despotic, dezgustător şi ruşinos pentru un om de talia celui care sunteţi”, a afirmat Ciutacu, în emisiunea sa de la România TV.

Că brusc l-a apucat dragul de drepturile românilor pe Victor Ciutacu e greu de crezut. De la femei exclus să se fi certat, Ciutacu fiind un familist convins.

Ciutacu însă vorbește de supraviețuirile „miraculoase” ale lui Raed Arafat de fiecare dată când oameni au murit: Apuseni, Siutghiol, Colectiv.

Războiul Ciutacu-Arafat se poartă prin cele două televiziuni, România TV și Antena 3, că vorba ceea: dacă-i ordin, cu plăcere!

Reamintim că RomâniaTV este controlată de Sebastian Ghiță cunoscut colaborator sau necunoscut ofițer acoperit al SRI, iar Antena3 este controlată de Dan Voiculescu cunoscut ca turnător și necunoscut ca general DIE, actualul SIE. De observat că aseară Gâdea chiar și-a anulat subiectele programate pentru a-l găzdui pe bine-conectatul Raed Arafat care s-a enervat uitându-se la RomâniaTV.

Citește și Promovarea frenetică a lui Arafat la Antene, efectul legăturii securistului Dan Voiculescu cu omul Organizației pentru Eliberarea Palestinei?

Ciutacu le-a transmis și un mesaj foștilor colegi de la Antena 3: „Dragi foști colegi de la Antena 3, sper că nici unul dintre voi nu a scris capul video tembel al știrii proaspăt difuzate în care Raed Arafat se scuză autoacuzându-se. Pentru că, dincolo de politica editorială a postului vostru, care nu e treaba mea, aș fi extrem de dezamăgit dacă vreunul dintre cei care a respirat același aer cu mine ar fi girat penibilitatea aia cu iz de „noi nu ne băgăm”.
„Un jurnalist” are nume, Victor Ciutacu se cheamă și, dacă v-a lăsat memoria, e ăla care a sărit ca ars când v-a dat Fiscul afară din sediu. E ăla care a condamnat public toate abuzurile la care ați fost supuși. E ăla care (când mulți dintre voi vă ascundeați) a susținut pe post și oriunde a putut că Dan Voiculescu a fost condamnat politic la finele unei mascarade de proces. E ăla la care unii dintre voi sunați, când vă e greu sau vreți să schimbați aerul, în căutarea unei vorbe bune, a unui sfat sau a altui loc de muncă. E tot ăla care a intrat în direct în emisiunea concurentului său direct, Mihai Gâdea, într-un moment în care vă ardea buza. E tot ăla care l-a băgat în direct pe Mircea Badea să vă strige, cu vocea lui convingătoare, revolta.
Și, dacă nu reușiți să asociați figura cu numele, e ăla care, pentru prima oară în istoria Antenei 3, a scos peste 10 puncte de audiență. Știți când? Fix când Traian Băsescu îl persecuta pe, n-o să vă vină să credeți, Raed Arafat și când jandarmii îi călcau în picioare pe cei ieșiți în stradă să-l susțină pe fondatorul SMURD.
Încă mai sper că îndeplinitorul comenzii ridicole a ajuns în Antena 3 după plecarea mea și, mai ales, după ce pozele mele au fost date jos de pe pereți, iar arhiva Vorbe grele, cea mai bună emisiune de interviu din istoria televiziunii postrevoluționare, a fost scoasă de pe site.
Vă urez noapte bună, spor la treabă, sper să ne putem uita unii în ochii celorlalți fără să ne fie jenă și, nu mi-o luați în nume de rău, follow the leader”, scrie Ciutacu, dezamăgit de atitudinea foștilor colegi, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.