Acasă Actualitate De la metafizică și clitoris în 1990, la infamie și felonie în...

De la metafizică și clitoris în 1990, la infamie și felonie în 2018

DISTRIBUIȚI

Judecat pentru crime împotriva umanității, Gelu Voican Voiculescu, fost pușcăriaș înainte de 1989 a fost pus de Ion Iliescu în fruntea Institutului Revoluției Române. Oamenii lui Iliescu l-au destituit din funcția de director general pe Claudiu Iordache, revoluționar autentic din Timișoara. Cum Claudiu Iordache nu a acceptat tăcut manevrele bolșevicului Iliescu, sub titlul între infamie și felonie, Institutul Revoluției Române din Decembrie 1989 (IRRD) a transmis un comunicat prin care încearcă să dreagă busuiocul. Stilul îi aparține lui Gelu Voican care în 1990, în timp ce comitea crime împotriva umanității, dădea interviuri în care spunea că el se situează între metafizică și clitoris.

Astfel, IRDD susține că nu există o „încercare de deturnare a programului de cercetare al IRRD, de acaparare a bugetului institutului” și că „a spune că: oameni fără suflet judecați în procesele Revoluției au pus mâna pe sediul și pe bugetul IRRD este de-a dreptul halucinant.”

„Cum îndrăznește domnul Claudiu IORDACHE, a doua figură din fruntea Comitetului revoluționarilor din balconul Operei timișorene, să nege rolul decisiv al lui Ion ILIESCU în victoria Revoluției din decembrie 1989, acuzându-l de impostură! Este admisibil să îngâne invectivele dușmanilor Revoluției, precum lovitură de stat, emanțați etc.?”, se enervează foștii stăpâni de după 1989 ai României în comunicat.
Reamintim că Ion Iliescu, Cazimir Ionescu, Gelu Voican, Virgil Măgureanu și alții sunt trimiși în judecată pentru crime împotriva umanității și că procurorii Parchetului General au constatat că „pentru păstrarea puterii, noua conducere politică și militară instaurată pe 22 decembrie a determinat uciderea și rănirea prin împușcare a mii de români”.
Sperăm ca toți acești criminali să supraviețuiască atât cât să se situeze între Rahova și Jilava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.