Acasă Actualitate Denunțătoarea lui Mircea Beuran infirmă spusele lui Emanuel Ungureanu de la USR:...

Denunțătoarea lui Mircea Beuran infirmă spusele lui Emanuel Ungureanu de la USR: nu îl cunosc

DISTRIBUIȚI

Emanuel Ungureanu, deputat USR, a declarat că el este cel care a somat-o pe denunţătoare să depună plângerea împotriva chirurgului și i-a dat un termen de 48 de ore. Însă vineri seara, la România TV, Carmen Haiducu, a spus că nu îl cunoaște pe Ungureanu și că nu a discutat cu acesta.

”Informația este reală, că i-am dat bani. Că am ajuns la DNA prin intermediul acelui domn deputat sau nu știu ce e e falsă. M-am prezentat personal la DNA, nu prin intermediul acelui domn pe care nu îl cunosc și pe care nu l-am căutat niciodată. Am discutat personal cu domnul profesor. Nu este o victimă, așa cum se prezintă la tv. Nu trebuie să se preteze la așa ceva. Pentru mine nu a fost o plăcere, e de toată jena. Acest sistem este corupt. Dacă aveam o altă variantă decentă, aș fi optat pentru acea opțiune.

Am mers în cabinetul dumnealui și am discutat acele lucruri. Până să primească această sumă a spus că ocuparea unui astfel de post este imposibilă. După ce i-am dat banii, în cabinetul dumnealui, a zis că e posibil. Am fost singuri când i-am dat banii.

Am purtat aceste discuții referitoare la acest post, nu s-au concretizat. Nu e o atitudine demnă de un profesor. Sunt medic specialist chirurg și am contract de gărzi cu Spitalul Floreasca. Am fost constrânsă să ajung în această situație.”, a spus Carmen Haiducu.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a spus că Haiducu s-a dus la el. „Un medic a venit la mine care mi-a spus că i-a dat mită. L-am întrebat de ce nu a dat informați procurorilor înainte de a da mita. Mi-a prezentat niște circumstanțe și i-am spus că dacă nu denunță fapta într-un termen de 48 de ore o voi denunța și pe ea și pe cel care a primit mita. În consecință s-a conformat, a mers la DNA și continuarea o știți”, a declarat Emanuel Ungureanu pentru MEDIAFAX.

10 COMENTARII

 1. Denuntatoarea nu pateste nimic?
  Cum si-a imaginat dansa ca daca are 10 000 euro isi poate permite sa sfideze si pe ceilalti rezidenti care nu aveau (sau nu au gandit asa ceva!) sa cumpere post?
  De ce nu s-a dus duimneaei la Calarasi ,Urziceni,Podul Turcului sau alte orase,orasele din tara asta sa practice chirurgia si sa ajute oamenii?
  Daca este atat de buna ,se face utila si remarcata oriunde!
  Cu ce medie a luat dansa rezidentiatul acesta de tot rahatul la care in zilele acestea ,chirurgia se ia de cei cu cele mai mici note,la fel neurochirurgia si alte specialitati grele?
  Ce o califica pe dansa sa devina dascal al viitoarelor generatii??
  Eu as aresta-o si pe dansa sa dau exemplu celor care si-ar permite sa gandeasca sa dea bani pentru ocuparea de posturi nemeritate.

   • E ‘bine’ ca denunțătoarea nu pătește nimic. De acum distinsa medic chirurg va opera in locul domnului profesor. Cu ce rezultate nu mai contează. Dar persoana care i-a înlesnit accesul la profesorul Beuran, e bine? Nu pătește nimic pentru instigare la mita? Ce zic legile votate de romani? Dar DNA ce zice? Pai, dacă e bal, bal sa fie, nu?
    De toată jena atitudinea tinerei chirurg care l-a turnat pe profesorul ei! Se apăra declarând ca face gărzi la Urgentă. Se deduce astfel Ambiția acestei zeițe a dreptății de a lucra, cu orice preț, aici in capitala țării. Sunt sute de posturi vacante in toată țara. Dar minunata doctorița e destinată sa fie dascăl in București, sa aibă un post in spitale universitate de aici, din București. Ca doar are stofa, nu? Halal sa-i fie !

    • Așa cum spune și Codul penal, și cel care dă mită și cel care primește sunt infractori. Doar că dacă primul denunță înainte de a afla procurorii nu mai face închisoare. Desigur că și complicii vor răspunde. Asta zic legile și așa face DNA în toate dosarele: denunțătorul scapă iar complicii și primitorul merg la judecată.

     • Cucoana are ceva pus deoparte. Daca eu as angaja medici la Romanika, cucoana asta intr-o mie de ani nu ar fi angajata la mine. Nici ea, nici Beuran, nici orice pesedist – persoane despre care as putea gasi ceva pe net.

  • Toate angajarile in Buc se fac cu bani. Doamna in cauza nu reprezinta deloc exceptia. Doar ca suma mi se pare prea mica. Eu stiam de 50 mii euro.

 2. ProfuIoan!
  Nu numai ca nu va mai opera la Floreasca,dar cred ca va trebui sa isi caute post in afara de Romanica.
  Era doar colaboratoare la Floreasca.
  Asa cum de fapt nici Beuran nu avea ce cauta in asemenea clinica de prestigiu nici dansa nu va mai primi aprobare de colaborare.
  In primul rand „profesorul ,neprofesor” nu i-a cerut bani,dansa a dat.In necunostinta de cauza.
  Un post in astfel de spitale sare de 40 000 E .
  Domnul rector nu putea fi sensibil fara a fi sensibilizat la randu-i.
  Beuran o fi crezut ca dansa a uns toate rotitele sistemului ,nu?
  10 000 e suma de toata rusinea pentru un asa zis prof care are in declaratia de avere sume de milioane de euoro!!!
  Absolvent al UMF 1980 cu o medie a anilor de toata mila -in jur de 8.80!
  Ia cautati foaia matricola a domnului Beuran
  !0 la lucrarea de diploma l-a adus la vreo 9.20 iar dansul a fost repartizat dand branci colegilor lui la 9.80!!!
  Cica avea activitate de partid si a mai primit inca vreo 50 de sutimi.
  Ce activitate de partid avea dopmnul Beuran la anul 1980?
  Ca toti studentii de 10 erau si ei membri de partid.
  Ia cautati in arhivele securitatii poate mai descoperiti niste tehnici chirurgicale de promovare ,altele decat insuratul cu fata unui profesor de la facultate.
  Rusine
  Aceeasi atitudine si pentru turnatoare,nu e mai breaza!

  • Anonim: ai dreptate. Sistemul functiona inca de pe vreme lui Ceasca. Provin din familie de medici de renume si stiu multe. Eu sunt altceva (IT) si traiesc in alta tara. Daca matusa mea (prof univ) trebuia sa dea spaga ca fiul ei sa aiba media 10 ca sa aiba o sansa, va dati seama! Omul e acum medic in USA, si el si-a bagat picioarele ca toti ceilalti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.