Acasă Actualitate Stați liniștiți la locurile voastre: Avocatul Poporului atacă la CCR OUG pe...

Stați liniștiți la locurile voastre: Avocatul Poporului atacă la CCR OUG pe sănătate

DISTRIBUIȚI

Actul normativ dădea acces spitalelor private la banii publici, în cadrul programelor nationale. Renate Weber, avocatul Poporului a declarat, în exclusivitate pentru Digi24 că sesizarea este pregătită și că va fi înaintată la începutul săptămânii viitoare Curții Constituționale.

Ministrul Sănătății a anunțat că Ordonanța de Urgență pentru accesul spitalelor private la programele publice de sănătate va revoluționa pozitiv modul în care românii vor beneficia de serviciile medicale.

Avocatul Poporului, Renate Weber a condus Fundația lui George Soros în România timp de 9 ani, detalii AICI,  după care a fost europarlamentară din partea PNL timp de 12 ani.

4 COMENTARII

 1. Pentru eliminarea deficienţelor existente in aplicarea DREPTULUI si JUSTITIEI in Ro este necesară, DEPOLITIZAREA (decuplarea ei de sistemul politic ticalosit) sau respingerea amestecului deciziei politice in functionarea sistemului judiciar.
  Drept urmare normele ce reglementează “compoziţia” Curţii Constituţionale a României(CCR) şi a Consiliului Superior al Magistraturii(CSM) precum şi unele proceduri judiciare cum ar fi FUNCTIONAREA institutiei AVOCATUL POPORULUI trebuie revizuite :
  Pentru normalizarea activităţii C.C.R. se impun următoarele modificări;
  – nr. membrilor să fie mărit de la 9 la 11, vârsta acestora să nu depăşească 65 de ani;
  – membrii să fie alesi pentru o perioadă de cel mult 5 ani, un singur mandat;
  – 8 din nr. total de 11 membrii, să fie desemnaţi de către cele 16 Curţi de Apel din România (prin unul din algoritmii existenti, fie primele 8 C.A. în primul mandat şi urmatoarele 8 în al doilea mandat, fie grupate câte două Curţi de Apel să-şi desemneze în comun cate un candidat de fiecare data), 1 candidat să fie desemnat de I.C.C.J. şi 2 din partea senatelor Universităţilor de Drept din Romania care se clasează în primele 2 locuri oferite de numărul mai mare de absolvenţi admişi la I.N.M. în ultimii 5 ani.
  AVOCATUL POPORULUI trebuie numit de catre FORUMUL SOCIETATII CIVILE ORGANIZATE.
  Pentru aplicarea cat mai urgenta a acestor norme, reglementari si masuri AVAND IN VEDERE CA SUNT GRAVE PROBLEME DE SIGURANTA NATIONALA in functionarea statului C.S.A.T trebuie sa se intruneasca si sa dispuna in regim de urgenta modificarile necesare.
  Dupa statuarea URGENTA a acestor DOUA institutii MODERNE cu atributii ferme in stabilirea DREPTULUI CETATENILOR in Romania Guvernul sa emita o OUG prin care sa DISPONIBILIZEZE toti pensionarii angajati la STAT care primesc cumulat PENSII SPECIALE SI SALARII, invocandu-se, inclusiv necesitatea reducerii de personal bugetar, dar si lipsa banilor la bugetul de stat, precum si randamentul scazut al pensionarilor care au ajuns sa vina cu pempersi la serviciu.
  Cum sa decida CCR constitutionalitatea acordarii simultane de pensii (SI SPECIALE)si salarii de la stat CAND EI SUNT acuzati de asemenea invinuire, nedreptate si imoralitate.

 2. Sanatatea sociala la PSD. Spitale nedotate, doctori sifonati astfel in strainatate,fondurile de la sanatate date la spitalele din strainatate pentru cazurile selectate la minister (de unul ca si Cristian Unteanu din jurnalism). Pentru cine totusi mai scapa nu se mai decontau cheltuielile.
  Asa ca daca se dau bani mai putini (deci scapa de moarte mai multi) pentru interventile doctorilor care inca n-au plecat inca, nu este bine. Pentru ca genocidul mascat nu este evident, intervine acum Avocatul (cica) al Poporului alertat ca exista posibilitatea ca unii pacienti sa nu mai moara. Renate Weber nu a atacat decizia prin care trafiacantii de minori au fost achitati. Ea ataca o masura prin care se ofera o sansa la viata mai multor romani. Culmea este ca Renate Weber este si a fost liberala. Daca considerati cumva ca este razboi impotriva noastra a civililor, nu gresiti.

 3. R.WEBER a fost europarlamentar P.N.L. in ultimi 12 ani,iar la ultimele alegeri europarlamentare nu a reusit sa mai obtina un nou mandat de pe lista ALDE dar fiinca in ultimul timp a luptat pentru PSD contra Laurei Kodruta Kovesi in parlamentul european P.S.Disti i-au facut cadou postul asta bine platit din bugetul de stat si acum Renatte apara chipurile interesele poporilui Roman,nu ma Renatte apara interesele poporului P.S.D. cu si mai mult zel decat a facut-o fostul avocat al poporului taranistul Victor Ciorbea care l-a facut pe Corneliu Coposu sa se rasuceasca in mormant,nici nu visa Seniorul ca un taranist sa fie presul urmasilor P.C.R.ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.