Acasă Actualitate La eliberarea din arest, Beuran le-a cerut polițiștilor bani de taxi până...

La eliberarea din arest, Beuran le-a cerut polițiștilor bani de taxi până la Ciolpani

DISTRIBUIȚI

Medicul Mircea Beuran a fost plasat în arest la domiciliu la vila sa din localitatea Ciolpani aflată la 35 de km de București. La expirarea celor 24 de ore ale ordonanței de reținere date de procurorii DNA, Mircea Beuran le-a cerut polițiștilor de la „Beciul Domnesc” bani ca să-și plătească taxiul până acasă, un drum până la Ciolpani costând peste 100 de lei. ”După ce și-a strâns lucrurile din celulă, Beuran a așteptat într-un birou perfectarea documentelor privind la televizor exact cazul său. Vedea jurnaliștii din fața arestului și își făcea griji că nu voia să dea ochii cu ei. Cum nu a recunoscut-o pe fata lui în imagini, aflată și ea în fața arestului, doctorul a cerut bani pentru un taxi, că nu are nici bani și nici cine să-l ia de acolo și să-l ducă acasă.” scriu jurnaliștii de la Libertatea care citează surse de la arestul central. Citeşte integral pe libertatea.ro.

4 COMENTARII

  1. Chesia cu cerutul banilor de taxi e tot o formă de tupeu. Nu cred că un taximetrist nu ar fi așteptat ca doctorul să scoată niște bani de la bancomat ori să plătească atunci când ajunge acasă. Jalnic comportamnet.

  2. mai jurnalistul lui hamzii prajit , pe beuran la asteptat fiica sa cu masina personala, asa ca mai cauta alta minciunica sau vrei sa faci impresie de mare jurnalist !!!

    • Dvs. sunteți din cei care știu să scrie și să citească dar nu înțeleg ce citesc. Scrie în articol că era fiica sa în fața arestului dar Beuran nu a recunoscut-o în imaginile pe care le vedea la televizor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.