Acasă Actualitate Disperarea oamenilor s-a revărsat asupra autorităților

Disperarea oamenilor s-a revărsat asupra autorităților

DISTRIBUIȚI

Ministrul Internelor și Reformei Administrative, Cristian David, prezent, ieri, la Rădăuți Prut, județul Botoșani, a fost apostrofat de localnicii din comună, ale căror case au fost acoperite de ape.
Ministrul acorda o declarație jurnaliștilor, pe una din străzile din comună.
În momentul în care a fost întrebat despre întârzierea cu care autoritățile i-au informat pe localnicii comunei botoșănene despre viitura care urma să le afecteze gospodăriile, David a afirmat că va face o anchetă pentru a stabili dacă cineva a greșit în acest sens sau dacă informațiile pur și simplu au ajuns greu la partea română, transmise cu dificultate de omologii ucraineni.
În momentul în care David lăuda eforturile și intervenția eficientă a echipelor de intervenție românești, unul dintre localnici l-a întrerupt și l-a criticat, sugerând că autoritățile locale nu și-au făcut treaba.
Unul dintre localnici l-a invitat pe David să meargă împreună, cu barca, pentru a vedea starea unui baraj din zonă, iar un altul l-a întrebat despre existența unor diguri de apărare, care au salvat mai multe localități riverane Prutului, în Ucraina, dar care în România nu există.
Ministrul i-a invitat pe localnici la o discuție "calmă", în prezența autorităților locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.