Acasă Actualitate Doctorița din Dâmbovița care a eliberat adeverințe false de vaccinare a fost...

Doctorița din Dâmbovița care a eliberat adeverințe false de vaccinare a fost reținută

DISTRIBUIȚI

Doctorița de familie acuzată că a eliberat adeverințe false de vaccinare, dar și soțul acesteia, au fost reținuți pentru 24 ore de polițiștii din Dâmbovița.

Potrivit IPJ Dâmbovița, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de o femeie, medic de familie și de soțul acesteia, antrenor de fotbal la o echipă locală care i-a cerut pentru zece jucători să-i elibereze adeverințe false de vaccinare.

Cei doi sunt cercetați în cadrul unui dosar penal, ce are ca obiect eliberarea ilegală a unor adeverințe de vaccinare anti-COVID-19.

Polițiștii au făcut joi trei percheziții domiciliare în acest caz, în localitățile Pucioasa, Corbii Mari și Aninoasa, din județul Dâmbovița.

Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie-august, o femeie, în calitate de medic de familie, instigată de un bărbat, ar fi introdus, în sistemul informatic, date nereale privind vaccinarea a 10 persoane împotriva COVID-19. Astfel, ar fi fost eliberate adeverințe false de vaccinare și s-ar fi decontat ilegal 400 de lei de la Casa de Asigurări de Sănătate, pentru presupusa vaccinare a persoanelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.