Acasă Actualitate Doi politisiti din Cugir, arestati pentru crima

Doi politisiti din Cugir, arestati pentru crima

DISTRIBUIȚI

Doi subofiteri de la Politia Cugir au fost arestati, sambata, pentru 30 de zile, sub acuzatia de lovituri cauzatoare de moarte si cercetare abuziva. In seara zilei de 27 iunie a.c., un patron din Cugir a sesizat Politia despre faptul ca dintr-o cabana aflata in constructie au disparut cateva materiale. Subofiterii Ovidiu Campean si Daniel Strat au inceput cercetarile si l-au identificat drept autor al furtului pe Ioan Bregaru, de 49 de ani, muncitor la UM Cugir. Condus la Politie, Bregaru a fost batut pana a recunoscut fapta. Din cauza celor intamplate, comandantul Politiei Cugir, capitanul Valer Coman, a fost destituit. IJP Alba a dispus, de asemnea, o ancheta de fond privind activitatea profesionala si starea disciplinara in randul efectivelor Politiei Cugir.

Cadavrul lui Ioan Bregaru a fost gasit de Stefan Popescu, un barbat de 52 de ani, din localitate, langa gardul unei gradini din locul numit -Dealul Dumbrava-, o zona marginasa a orasului Cugir. Deoarece au existat mai multe suspiciuni in legatura cu decesul barbatului, familia a solicitat autopsierea cadavrului. Medicul legist Horia Dumitrescu, seful LJML Alba, a stabilit ca victima a murit in urma unui soc traumatic, consecinta a unui politraumatism prin heteroagresiune. Conform raportului medico-legal, Bregariu a fost batut cu cruzime, el avand mai multe coaste rupte si fractura de stern.

Ioan Bregariu a lucrat la uzina din Cugir, iar in ultima perioada s-a aflat in somaj tehnic. El traia de pe o zi pe alta si muncea ca -holoangar- (muncitor necalificat) la un bar din Cugir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.