Acasă Actualitate Dorneanu și-a dat arama de nesimțit pe față: „să mă pupe-n fund...

Dorneanu și-a dat arama de nesimțit pe față: „să mă pupe-n fund presa”

DISTRIBUIȚI

Fost lingău al lui Nicolae Ceaușescu de care s-a dezis, Valer Dorneanu nu se dezminte nici la 77 de ani și arată că e un om lipsit de caracter. Dorneanu încasează peste 17.000 de Euro lunar.

Vineri, 10 iunie 2022, mandatul de judecător la CCR al lui Dorneanu s-a încheiat. Acesta a transmis un comunicat către jurnaliști în care le-a mulțumit pentru respect și colaborare, i-a lăudat pentru „dăruirea și abnegația în exercitarea acestei nobile profesii” și i-a asigurat de „alese sentimente de prețuire, alături de expresia înaltei sale considerații”.

Câteva minute mai târziu, Dorneanu a sunat fără să-și dea seama un jurnalist de la Libertatea și în timpul apelului, discutând cu o angajată a CCR care i-a atras atenția că presa ar putea întreba de ce nu a semnat niște acte, fățarnicul fost lingău comunist a cuvântat: „Să mă pupe, să mă pupe în fund presa, că am destule necazuri”.
Citeşte întreaga ştire: EXCLUSIV. Înregistrare cu Valer Dorneanu, președintele Curții Constituționale: „Să mă pupe în fund presa”

Noi nu putem decât să-i urăm rezolvarea tuturor necazurilor și să-i amintim că în istorie va rămâne așa cum a fost de fapt. Nu ne îndoim că în perioada următoare jurnaliștii îl vor pupa în fund, fiecare pe unde lucrează!

4 COMENTARII

  1. POPORUL ROMAN TREBUIE SA PUNA STOP UNEI JUSTITII CRIMINALE…………….CE PERSISTA DE 32 DE ANI.
    PUTREGAIURILE TREBUIE ELIMINATE DIN VIATA PUBLICA……

  2. UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VEACURI VOR SA VA VADA…???…

  3. Putem fi indignati de expresia folosita.Asta fiind latura emotionala a unei probleme.Nu cunosc daca exista vreo lege a presei,sau cine stabileste despre ce sa scrie sau nu o publicatie.Am cunoscut un jurnalist,care spunea ca ei sunt si formatori de opinie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.