Home Actualitate Furtună, managerul pus de USR la Colțea reprezintă ilegal și clinica privată...

Furtună, managerul pus de USR la Colțea reprezintă ilegal și clinica privată a familiei sale

DISTRIBUIŢI

La începutul anului 2022, consilierii generali ai USR au condiționat votarea bugetului municipalității de demiterea de la conducerea ASSMB a lui Vasile Apostol, omul numit de Gabriela Firea în anul 2020 la șefia instituției. Viceprimarul Horia Tomescu a preluat atribuțiile privind sănătatea și a început numirile în funcții a oamenilor susținuți de USR-aripa PLUS. Surprinzător, numirile au constat tot în oamenii foarte apropiați Gabrielei Firea: Cristian Plută, Oana Sivache, Ablachim Turkes și alții. Recent, pentru zeci de trepăduși prin ASSMB cărora le încetaseră detașările de la firme private au fost organizate concursuri doi dintre aceștia recunoscând că și-au aranjat cu Oana Sivache angajarea definitivă pe posturi bine plătite.
Singurul manager de spital numit în funcție de USR a fost cel de la Spitalul Colțea, controversatul Bogdan Furtună, un apropiat al Gabrielei Firea și al proprietarului trustului Antena 3, Dan Voiculescu. Bogdan Furtună a fost până nu demult patronul rețelei de clinici „Centrul Medical Dr. Furtună Dan SRL”, părțile sociale fiind acum deținute de mama sa.
Conform legii, la numirea în funcția de manager al unui spital public, Furtună nu mai poate ocupa funcția de administrator al unei societăți comerciale. Deși la Registrul Comerțului este altcineva declarat administrator, Bogdan Furtună reprezintă în continuare și clinica privată a familiei sale, adică așa cum ne-au obișnuit procurorii în formulările lor, el este administratorul „în fapt”.

Chiar ieri, Bogdan Furtună a participat ca reprezentant al „Centrul Medical Dr. Furtună Dan SRL” la o Masă Rotundă organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României eveniment prezentat la toate buletinele de știri de la ANTENA 3, unde actualul manager de la Colțea este prezentat ca reprezentantul Centrului Medical Dr. Furtună Dan SRL. Vezi reportajul Antenei 3 AICI.
Motivul pentru care Furtună riscă pușcăria cu această bivalență, este în mod evident lipsa clienților la clinicile sale pe care în acest mod le promovează.
Surse cel mai bine informate ne-au șoptit că pacienții de la Colțea sunt în prezent îndrumați la „Centrul Medical Dr. Furtună Dan SRL” pentru efectuarea contra-cost de proceduri de imagistică medicală, iar clienții de la privat beneficiază de prioritate la Spitalul Colțea.

Bun manager a oferit USR bucureștenilor: același pe care Oana Zăvoranu îl acuza anul trecut că i-a furat banii de la clinica sa. Detalii AICI . 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.