Acasă Actualitate Dovada că Ecaterina Andronescu este de vânzare!

Dovada că Ecaterina Andronescu este de vânzare!

DISTRIBUIȚI

Ecaterina Andronescu a fost cumpărată cu funcția de ministru al Educației, Daddy devenind brusc minunat în ochii Abramburicăi după ce, pe 14 august, Ecaterina Andronescu, fost ministru al educației și fost lider al PSD București, în acel moment marginalizată în partid, i-a cerut liderului PSD, Liviu Dragnea, să facă un pas în spate și să se retragă din fruntea Partidului Social Democrat, ”pentru binele României și pentru binele PSD-ului”.

Pe 31 august, când apăruseră primele informații despre faptul că Dragnea i-ar fi propus postul de ministru, Ecaterina Andronescu a declarat indignată pentru G4Media.ro: ”Nu am primit această propunere. Cum v-ați putea închipui după scrisoarea pe care am trimis-o? 110% sau cât vreți dvs peste 100% nu se va întâmpla să mi se propună funcția de ministru al Educației. Eu nu sunt de vânzare”, a declarat atunci Andronescu pentru G4Media.ro (detalii aici).

Ei, iată că de fapt Andronescu este de vânzare.

De vânzare a fost și în urmă cu zece ani când a luat mită în dosarul Microsoft. Scăpată prin prescripție, Andronescu nu a cerut continuarea procesului penal pentru a se stabili că e nevinovată așa cum susținea înșăcrimată pe la televiziuni. Ba, mai mult, zilele trecute a izbucnit în lacrimi de teamă că DNA îi va redeschide dosarul de corupție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.