Acasă Actualitate Dragnea: 4 killeri au avut ordin de la Soros să mă asasineze...

Dragnea: 4 killeri au avut ordin de la Soros să mă asasineze dar nu au reușit timp de 3 săptămâni cât au stat în București, aș vrea să-l suspend pe Iohannis

DISTRIBUIȚI

Deloc încântat de perspectiva pușcăriei, Liviu Dragnea a anunțat, marți seara, la Antena 3, că a fost ținta unei tentative de asasinat în aprilie 2017, iar criminalii ar fi fost 4 străini dar care au eșuat.

”Am avut amenințări cu moarte. În aprilie a fost o tentativă de a mă ucide. Au venit 4 străini în România, au fost cazați la Athenee Palace, 3 săptămâni și am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Știu că s-a cercetat, mai departe nu știu. Da, dar nu pot să spun asta (cine i-a plătit – n.r.). Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros – n.r). El se gândește la mine. Nu știu ce s-a întâmplat cu cazul. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază.”, a declarat Liviu Dragnea sigur pe el, care în aceeași emisiune a spus că ar vrea să-l suspende pe pereședintele Iohannis.
În calitate de președinte al Camerei Deputaților, Dragnea are pază plătită de stat. Așteptăm reacția SPP și a SRI la această aberație. Oare cei 4 killeri or fi fost aceeași care voiau să îl racoleze pe Vâlcov, proaspăt ieșit din pârnaie, pentru KGB? Sau poate cei  turiști israelieni agresați de jandarmi la protestul din 10 august?

3 COMENTARII

 1. domnule Dragnea, trezestete, nu esti asa important cum pari, nu vrea nimeni sa te transforme in martir. Iar cu suspendarea, sigur, ti-o doresti da cand ai ajuns la putere, te cam incomodeaza presedintele, cauta sa il inlocuiesti cu ceva de prin Videle.

 2. Tovarase, pentru a-ti scuza faptele (probabil si la sfatul consilierilor perciunati), mentalitatea de clan/gasca (cu iz Oriental) din care faci parte, invoci – orice. In 2017 de ce nu ai facut public acest lucru ? Tu, suferi de tot felul de inchipuiri, esti bolnav tovarase; nenumarate momente de delir, de conspiratii, ca te urmareste cineva etc. etc. – ce rezulta: comportament deviant, scizofrenie, paranoia…
  Unde sint sfatosii de psihologi, psihiatrii – sa analizeze profilul acestui individ marginal, cit si a grupului din care face parte ???? Lasati deoparte sfaturile cu „gindirea pozitiva”, acele pseudo lectii de imbecilizare de tip NLP.
  Aud ? …asta este !

 3. CATA DIVERSIUNE! CATA DIVERSIUNE FACE DRAGNEA, TERICEANU SI VALCOV: ATENTATE, KGB…

  GUVERNANTII AU COMIS ACTE DE O MARE VIOLENTA IMPOTRIVA PROPRIULUI POPOR IN PIATA VICTORIEI PE 10 AUGUST.
  TREBUIE SA RASPUNDA POLITIC SI IN JUSTITIE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.