Acasă Actualitate Dragnea a anunțat că s-a împăcat cu Firea și că Doina Pană...

Dragnea a anunțat că s-a împăcat cu Firea și că Doina Pană i-a spus mai multe variante despre otrăvirea cu mercur, „dar nu poți să ieși pe TV să bați câmpii”

DISTRIBUIȚI

După ce în urmă cu două săptămâni cei care au crezut-o disidentă  pe Firea au fost anunțați chiar de Duamna că marea împăcare cu Liviu Dragnea a avut loc, astăzi șeful PSD și-a pus cenușă-n cap, susținând că a greșit în relația cu Gabriela Firea pentru că nu a comunicat suficient cu ea. Dragnea a explicat că în prezent au reluat relația, iar acum comunică foarte bine.

”Cred că Gabi Firea și aici cred că am greșit eu, cred că nu am comunicat suficient cu ea. Cred că Gabi Firea a fost încărcată negativ de tot felul de oameni care îi spuneau că nu are sprijinul Guvernului. Acum comunicăm mai des și este mult mai bine.”, a spus Liviu Dragnea, la România TV.

Liviu Dragnea a mai povestit și că fostul ministru al Mediului, Doina Pană, i-a arătat analizele după ce a fost otrăvită cu mercur și liderul PSD susține că ministrul a fost la un pas de moarte.

”Eu am respectat solicitarea doamnei Doina Pană de la acum câteva luni. Primul om la care a venit a fost la mine. Mi-a arătat analizeze. Sigur că era într-o stare deloc bună. Dumnezeu a ajutat-o să scape și îi doresc multă sănătate. După părerea mea Doina Pană a fost cel mai curajos ministru care s-a ocupat de păduri. Radarul pădurilor pe care l-a pornit a scăzut foarte mult tăierea de păduri și a deranjat interese uriașe (…) Am fost foarte revoltat atunci, dar m-a rugat să nu spun nimic public. Am văzut analizele și era la un pas de moarte. Ea nu avea de unde să știe cine i-ar fi putut face rău. Sigur că mi-a spus mai multe variante, dar nu poți să ieși pe TV să bați câmpii. A deranjat foarte multe interese, acolo s-au pierdut zeci, sute de milioane de euro prin ceea ce a făcut ea la Ministerul Mediului.

Ceea ce nu înțeleg eu de ce ancheta de la DIICOT trenează, cum nu înțeleg nici de ce stă pe loc ancheta cu privire la 10 august, din moment ce s-au depus probe, acte, materiale video. Noi nu avem influență acolo și nici nu ne dorim, dar altcineva are influență la DIICOT”, a spus Liviu Dragnea.

Cel mai probabil Liviu Dragnea a sugerat că ei au influență doar la secția de investigare a magistraților condusă de Adina Florea, unde și-o doresc, la Diicot nu-și doresc.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.