Acasă Actualitate Dragnea despre cum e manipulată Dăncilă de servicii: i se spune că...

Dragnea despre cum e manipulată Dăncilă de servicii: i se spune că e mai mare decât e în realitate, o s-o scape doar caracterul și educația

DISTRIBUIȚI

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că președintele Klaus Iohannis a încercat să manipuleze fiecare premier al PSD prin intermediul oamenilor din serviciile secrete. Dragnea a dat de înțeles că acest lucru se întâmplă și cu Viorica Dăncilă.

”Iohannis este în spatele jocurilor. Are instrumente și instituții pe care le folosește. Rețeta e simplă: prima dată le spune că sunt mai mari decât sunt în realitate. Al doilea lucru le spune că trebuie să se rupă de partid, că trebuie să lucreze cu el, cu instituțiile de forță. Încet, încet strânge pe lângă el tot felul de indivizi care apar pe la Guvern. Dintr-o dată apar niște prieteni, care încep să le sucească mințile. Sunt oameni pe care nu i-am mai văzut. Așa s-a întâmplat și în Parlament: li s-a dat ordin și au fost nevoiți să plece. Un coleg care a fost și șef de comisie în Parlament, nu vreau să-i dau numele. El le-a spus unor colegi că i s-a dat ordin și trebuie să plece. Noi am început să filtrăm acești oameni în partid, ca să păstrăm partea bună a PSD.
O cunosc pe Viorica Dăncilă de foarte mulți ani. Eu sper să își păstreze același caracter pe care îl știu de foarte mulți ani. Ea stă într-un mediu foarte periculos și dintr-o astfel de situație te scapă doar caracterul și educația.”, a declarat Liviu Dragnea, la România.

1 COMENTARIU

  1. Asta a inebunit de tot, oameni bini, votul nosyru il trimite pe dement unde ii este locul . Mergeti cu totii la vot👍 scapam tara de hoti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.