Acasă Actualitate Dragnea are viață grea după gratii. Credeau că-i ca la ocean în...

Dragnea are viață grea după gratii. Credeau că-i ca la ocean în Brazilia?

DISTRIBUIȚI

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, dat afară de Viorica Dăncilă, a spus la Antena 3 că Dragnea este un „deținut politic” și că nu are o viață ușoară în închisoare.

„Sunt atacuri murdare vizavi de un om care stă după gratii. Pentru mine rămâne mai departe un prieten și un tovarăș de drum, un om care a condus partidul foarte bine. Vizitele care se fac se fac conform procedurilor legale. Nu are voie să primească nimic în perioada aceasta, inclusiv scrisorile sunt deschise, conform legii. Nu are o viață ușoară, dar e un om puternic. Am vorbit o dată cu el la telefon, am spus că o singură dată fac public ce am vorbit, data viitoare nu mai spun. Oricum, apelurile sunt monitorizate, are dreptul la o convorbire pe zi. Probabil, când o să primească alt regim după carantină, poate că va avea voie să dea două telefoane pe zi, nu știu exact. Pentru mine, el rămâne un deținut politic. Pentru mine și pentru foarte mulți dintre colegii din partid. Nu înțeleg exact cum s-a ajuns aici”, a povestit Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a mai spus că fostul lider PSD e un om muncitor și că dacă i se va da șansa de a munci după gratii, cu siguranță o va face.

„Liviu Dragnea nu se ferește de muncă, dacă va avea această posibilitate, va munci. Știe să facă multe lucruri. Nu e pretențios nici la mâncare. E mai mult o problemă de psihic pentru că e îngrozitor”.

3 COMENTARII

  1. Du-te linga el, Codrine, praful si pulberea sa se aleaga de voi, borfasi ordinari !!!!! Sa iesiti din puscarie, cind o sa vin eu sa va scot !!!!

  2. Nimeni nu e mai presus de lege. Ar trebui sa fie urmat si de altii care s-au imbogatit nejustificat. Cand ajungeti la racoare totul e politic, saracii de voi cat sunteti de nedreptatiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.