DISTRIBUIŢI
miruna pascu mihai drogat polițist

Tânărul Vlad Pascu, șoferul care a ucis doi tineri la 2 Mai și a rănit alți trei, a fost prins la scurt timp după accidentul pe care l-a provocat și, deși era drogat cu peste trei substanțe diferite și credea că a lovit o pasăre sau o vacă, „s-a prevalat de dreptul de a nu da nicio declaraţie”, după cum a anunțat a doua zi avocata sa care este și avocata PSD Constanța. Detalii AICI.

Este evident că băiatul era pregătit să invoce dreptul la tăcere dacă este prins de autorități comițând vreo infracțiune.

Cu doar două ore înainte de accident, beizadeaua Vlad Pascu, fiul afaceriștilor Mihai și Miruna Pascu, a fost prins cu droguri asupra sa și pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru trafic de stupefiante. Vineri, Pascu a fost audiat la DIICOT Constanța în dosarul deținerii de droguri. Surse Observator spun că tânărul a fost arogant şi a refuzat să răspundă întrebărilor puse de procurori.

Până acum, ancheta a stabilit că Pascu ar fi avut cel puţin cinci tipuri de droguri în organism. Pe lângă cocaină şi amfetamine s-au găsit inclusiv urme de THC (cannabis) şi barbiturice.

Vlad Pascu era un consumator înrăit de stupefiante, filmându-se alături de alți drogați în ipostaze degradante și postând filmele pe internet.

În acest timp, Guvernul face pedepsele la evaziune fiscală de 30 de ani, în timp ce omorul rămâne doar 20 de ani. Detalii AICI

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.