Acasă Actualitate „Drujba lui Dumnezeu” a murit de cancer la plămâni

„Drujba lui Dumnezeu” a murit de cancer la plămâni

DISTRIBUIȚI

Senatorul UDMR Verestoy Attila a murit, la vârsta de 63 de ani, el urmând a împlini 64 de ani pe data de 3 martie. Senatorul UDMR era internat de ceva vreme într-un spital din Viena. Acesta ar fi avut cancer pulmonar.

Verestoy Attila a candidat pe prima poziţie a listei UDMR pentru Senat în Harghita şi a obţinut mandatul la distribuirea directă, după ce Uniunea a obţinut în judeţ un scor de 85,3%. Attila a fost senator, fără întrerupere, din 1990.

În urmă cu opt ani, Șeful Administrației Bazinale de Apă Mureș, Teodor Giurgea, a declarat într-o conferință de presă, că senatorul Verestoy Attila, poreclit și „Drujba lui Dumnezeu“, este „vinovatul numărul unu de despăduriri“ în județul Harghita, apreciind că din cauza acestora au fost probleme mari în zonă, la viiturile din zonă.

„Dacă se merge în ritmul ăsta – noi am avut un studiu făcut – în maximum zece ani catastrofele în România se vor înmulți cu cinci. De cinci ori mai mare și de cinci ori mai multe. Pentru că unda de viitură, când nu are nimic în calea ei, face ravagii și prăpăd. Antrenează partea de mâl și tot ce prinde în cale. Și sigur vine foarte repede, omul nu are timp să se apere. Dacă venea printre copaci, mai avea timp să fugă pe dealuri. Așa numai se trezește cu apa în casă, la vârful acoperișului. Aceasta este politica unor oameni și nu mă feresc să o spun, a unor oameni nesăbuiți, fără nicio gândire umană, de a despăduri așa, doar de dragul de a face bani. În județul Harghita, vinovatul numărul unu de despăduriri este Verestoy Attila“, a susținut Giurgea.
Potrivit acestuia, oamenii au fost depășiți de evenimente și de personaje politice „fără noimă și fără bun-simț“, care nu țin cont de nimic. Giurgea a adăugat că oamenii din zonă știu cine este de vină pentru despăduriri și că ar fi fost în stare să îl „linșeze“ pe senator dacă el mergea acolo după ce viitura le-a distrus avutul.

Au trecut opt din cei zece ani prognozați de Giurgea.

Citește cum a golit politicianul pădurile românești în Verestoy Attila – seful penal al maghiarimii

3 COMENTARII

  1. Cine a avut ocazia sa mearga in asazisul tinut secuiesc pana la Miercurea Ciuc a putut vedea dealurile Harghitei pur si simplu „chele”. Nu – i o figura de stil ci sunt chelite la propriu. Ungurii de acolo le spun ” dealurile lui Verestoy” . Bine c- a crapat. Asteptam si altii ca el poate asa Romania mai are o sansa .

  2. 1. Nu e nici o paguba !

    2. Din cauza acestui ticalos (si a altora ca el), s-a distrus habitatul pentru o gramada de salbaticiuni si atunci, bietele animale intra pe teritoriul omului.

    3. Bine ca a crapat (blestemele ursilor), pacat doar ca a trait atit de mult si a apucat sa faca atit de mult rau !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.