Acasă Politic Premierul desemnat nu-i vrea pe agramații Pop și Sepi în cabinetul său....

Premierul desemnat nu-i vrea pe agramații Pop și Sepi în cabinetul său. Bodog rămâne, susținut puternic de Firea și Pandele

DISTRIBUIȚI

Surse din PSD susțin că premierul desemnat Viorica Dăncilă nici nu vrea să audă să-l nominalizeze pe sindicalistul Sanitas, Marius Sepi, un agramat notoriu ca ministru pentru Dialog Social, optând pentru Adrian Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD. La începutul săptămânii, numele lui Marius Sepi, actual secretar de stat în minister apăruse ca posibil înlocuitor al lui Gabriel Petrea, fost susținător al lui Mihai Tudose.
Pentru ministerul Educației, Dăncilă ar vrea să aducă o persoană din afara PSD, cu o reputație de necontestat, nedorind-o nici pe Ecaterina Andronescu, pusă sub acuzare pentru luare de mită, trafic de influență, spălare de bani și abuz în serviciu, în dosarul Microsoft, fapte ce ar fi fost comise ca ministru al Educației.

Susținut frenetic de Gabriela Firea și Pandele, ministrul Sănătății, Florian Bodog, va rămâne în funcție.

1 COMENTARIU

  1. Comisiile de specialitate ale Parlamentului ca de alfel si majoritatea structurilor Guvernamentale NU au in componenta experti din vreun domeniu (ba din contra), dar nici nu consulta oameni de stiinta sau cu experienta (consilierii fiind recrutati pe alte criterii clentelare, neortodoxe decat cele de competenta, integritate si moralitate) din aceasta cauza legislatia romaneasca elaborata in ultimii 28 de ani este deslanata, in unele situatii fiind aberanta si inaplicabila. S – a dovedit in cele mai multe situatii ca legiuitorii semidocti au ca tinta sau obiect de reglementare interese de grup MAFIOT sau individuale nelegitime ori imorale. Romania va pasi pe calea progresului general cind relatia actuala
    POLITICA = MAFIOTISM + IMORALITATE + INCOMPETENTA + GOLANIE + MARLANIE + AVARISM
    va fi inlocuita cu
    POLITICA = MORALITATE + COMPETENTA + DARUIRE PENTRU SEMENI + NOBLETE + VOLUNTARIAT + PREVIZIUNE IN INTERES NATIONAL
    si cind sfera politica ori sistemul politic va contine mai putina demagogie, dusmanie, rautate decat exista in prezent si va avea mult mai multa credibilitate, dar si oameni cu demnitate si de caracter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.