Acasă Actualitate Dumitru Dragomir: de la ministru în jos toată lumea trebuie trasă la...

Dumitru Dragomir: de la ministru în jos toată lumea trebuie trasă la răspundere dar vor constata că mortul e vinovat

DISTRIBUIȚI

Sorina Pintea promite să facă publice rezultatele anchetei declanșate la Craiova în maxim două zile. Situația a fost comentată și de fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir care a fost șocat la aflarea decesului fostului fotbalist al Universității Craiova, Ilie Balaci, la doar 62 de ani.

„Se moare in draci, se moare cu zile și nimeni nu pune la punct salvările astea. O fi murit cu zile săracul, bietul om. Dacă nici legendele nu sunt ajutate, atunci ce Dumnezeu de țară e asta.

Sunt puțini medici, noi trebuie să facem de așa natură să îi ținem că devenim o țară de bătrâni bolnavi. Tineretul fuge din țară, rămân numai bătrânii bolnavi. De la ministru în jos, toată lumea trebuie trasă la răspundere, dar vor constata că mortul e vinovat”, a declarat Dumitru Dragomir, în direct la România TV.

Citește și Sorina Pintea a trimis deja Corpul de Control la Craiova după moartea lui Ilie Balaci.

3 COMENTARII

  1. Dumitru Dragomir nu ar trebui defel sa vorbeasca!!!! Un asemenea escroc care a furat dela stat milioane si milioane de euro, tocmai el s-a gasit sa vorbeasca???? Datorita acestor hoti si escroci nu am putut tine medicii in spitalele romanesti si au plecat care pe unde, datorita acestor hoti nu avem salvari de ajuns, nu avem un sistem sanitar adecvat; ai ramas aceeasi „curva”, mai Dragomire!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.