Acasă Actualitate După 7 luni de mandat, fără niciun ban în conturi, Tudorache a...

După 7 luni de mandat, fără niciun ban în conturi, Tudorache a plecat într-o vacanță de o luna: Paris, Dubai, America Latină

DISTRIBUIȚI

UPDATE 21.11.2020. DNA i-a pus sub control judiciar pe Daniel Tudorache pentru o cauțiune de 1.000.000 de EURO, pe soție pentru 200.000 de EURO iar menajera pentru 75.000 EURO.

Articolul inițial din 30 august 2020:

Primarul Sectorului 1 e sărac lipit conform declarației de avere și așa era și în 2016 când a fost ales primar pentru prima oară. În patru ani nu a făcut nimic dar acum a împânzit sectorul cu bannere pentru proști, în care promite că va face totul. Stabilit printr-o decizie a CNA ca escroc, detalii AICI, mincinosul de Tudorache candidează pentru un nou mandat din partea PSD dar îi e rușine să treacă apartenența politică pe materialele electorale.

În luna februarie 2017, Tudorache care în declarația de avere nu trecuse niciun ban în bancă sau strâns la saltea a plecat într-o excursie pe 3 continente: Paris, Dubai, America Latină.
Tudorache încasase în cele 7 luni de la Primăria Sectorului 1, din salarii, soția nefigurând cu vreun venit, cam 9000 de Euro din care au reușit să trăiască el, soția și copilul și să pună deoparte zeci de mii de Euro din care și-au plătit vacanța de 32 de zile în Dubai, Paris și America Latină pentru sine și pentru Adina Tudorache, soția sa.
Paparazzii Cancan i-au fotografiat pe cei doi la sosirea din vacanța de pe trei continente, când erau luați de la aeroport de șoferul Primăriei Sectorului 1, plătit din banii cetățenilor că doar nu era ca domnul și doamna să mai scoată și bani de taxi. Pe cancan.ro pozele de pe aeroport nu mai există dar au rămas în căutările google

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.