Acasă Actualitate După ce a făcut propagandă pentru referendum, Firea s-a sucit: suntem toleranți,...

După ce a făcut propagandă pentru referendum, Firea s-a sucit: suntem toleranți, civilizați și nu ne întoarcem cu 20-30 de ani în spate!

DISTRIBUIȚI

Atâta impostură ca în PSD-ul actual nu a mai fost niciodată: Dragnea – hoț condamnat, Dăncilă – stupidă, Firea – șarlatancă și răzbunătoare, Dan – stupidă și agresivă, șefii PSD – agramați și incompetenți. Părerea oamenilor despre PSD s-a văzut la referendum, oamenii care au votat DA așa cum au cerut Dragnea, Firea & CO nefiind toți votanți ai PSD, ceea ce arată că partidul e pe ducă. Firea, într-o ultimă zbatere de a se salva de la înec s-a declarat astăzi tolerantă, înțeleaptă și civilizată, subliniind că nu ne întoarcem cu 20-30 de ani în spate, după ce pe 25 septembrie, așa cum observă celebrul Cetin pe care Firea l-ar vrea dispărut, scria pe contul său de Facebook: “Familia este legatura noastra cu trecutul si puntea catre viitor”. Pentru mine, casatoria inseamna comuniunea bazata pe iubire si respect dintre o femeie si un barbat. Voi spune DA la Referendumul din 6-7 octombrie!”

Se vede treaba că lovitura poporului român i-a năucit pe politicienii PSD și le-a scos șmecheria din cap.

P.S. Fotografia în care Pandele între două smsuri o pupă pe gură pe Firea e postată de primarul Capitalei pe contul său de Facebook. Ce-a urmărit, nu știu. După gustul meu, la vârsta lor, ar trebui să se pupe în privat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.