Acasă Actualitate După ce Firea a spus răspicat că susține amnistia, regizoarea Chris Simion...

După ce Firea a spus răspicat că susține amnistia, regizoarea Chris Simion anunță că ea nu a semnat scrisoarea de susținere a primarului ci inițiativa „Fără Penali”

DISTRIBUIȚI

Duminică, Gabriela Firea a publicat pe pagina sa de Facebook o vomitivă scrisoare deschisă trimisă de peste 30 de personalități bucureștene. Scrisoare o lingușește pe Firea și marile realizări ale epocii sale la Primărie, printre semnatari numărându-se: Alexandru Arșinel, Ilie Năstase, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă și Sanda Ladoși. În scrisoare, semnatarii își anunță sprijinul pentru primarul Capitalei, în contextului scandalului cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

Pe pagina de Facebook a actorului Marius Manole, Chris Simion a detaliat: „Nu numai că nu am semnat, dar am citit această scrisoare acum câteva ore pe net, fiind în vacanță. Singura mea legătură cu Primăria Capitalei a fost și este festivalul Undercloud (repet, finanțat din bani publici, nu de primar). Să-mi arate și mie semnătura mea pe scrisoarea pe care sunt menționată. Căci eu o să vă arăt semnătura pe care mi-am dat-o pentru «FĂRĂ PENALI». Am cerut să fiu scoasă de pe acea listă!’.

Artistul Tudor Chirilă a comentat și el scrisoarea pe pagina sa de Facebook: „Cine spunea că artiștii nu se implică în politică? Iată mai jos o listă a rușinii, din punctul meu de vedere, a unor artiști, fosti sportivi, directori de teatre, actori, etc. care, impulsionați (probabil) de aparatul de PR al celui mai slab primar din istoria post decembristă a Bucureștiului, n-au avut nicio problemă să-și declare susținerea fățișă pentru incompetență. E nasol când dragostea pentru putere – căci să fii director de instituție înseamnă un pic de putere și sentimentul că instituția e feuda ta – ajunge să te orbească atât de tare încât să fii în stare să te minți că trăiești într-un oraș care se dezvoltă când adevărul este că se prăbușește. Gabriela Firea nu este alcteva decât o parte a mafiei din Ilfov care încearcă să facă surf pe valul de antipatie pentru mafia de Teleorman. Sigur că artiștilor semnatari n-o să le reproșeze nimeni amestecul într-o luptă politică așa cum postacii PSD o fac adesea pe paginile celor care îndrăznesc să critice Mafia.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.