Acasă Actualitate După ce i-a fost demascată lașitatea, madam Firea-Pandele a început să-și verse...

După ce i-a fost demascată lașitatea, madam Firea-Pandele a început să-și verse veninul

DISTRIBUIȚI
Ne amintim cu toții cum Gabriela Firea nu a putut anul trecut să dea nicio explicație despre ceea ce s-a petrecut pe 10 august pentru că își delegase atribuțiile. Acum face același lucru după cum a anunțat consilierul Ciprian Ciucu. Crizată, Firea a pus șefa de comunicare de la Priumărie să-i spele imaginea:
„Un consilier PNL ridicol şi frustrat a lansat azi acuzaţia că fug de răspundere, chiar în această perioadă, când în Bucureşti sunt aprobate mai multe adunări publice. Dacă ar fi venit mai des pe la Primărie sau ar fi citit legea, ar fi aflat că dacă un primar îşi deleagă anumite atribuţii, nu înseamnă că se derobează de responsabilitate. Îl anunţ public pe acel consilier PNL incompetent şi chiulangiu care a lipsit la o treime din şedinţele Consiliului General şi ale comisiilor de specialitate că nu fug nici pe Marte şi nici pe altă planetă. Sunt în ţară, în Bucureşti şi azi, şi pe 10 august, lucrez, deci, şi azi, şi mâine împreună cu toată echipa care se ocupă de adunările publice, pentru a asigura tot ce ţine de Primăriei Capitalei. Nu fug de răspundere, aşa cum nu am făcut-o niciodată, şi, spre deosebire de detractorul meu, nu mă ocup cu răspândirea de informaţii false”, a precizat Gabriela Firea, conform unui comunicat transmis Agerpres de Primăria Capitalei.
Răspunsul lui Ciprian Ciucu nu s-a lăsat așteptat: „Răspuns pentru alde Firea
Ceea ce am spus eu despre Firea, faptul că a fugit pe 10 August este adevărat, factual vorbind. Data trecută și-a inventat o vizită rapidă la Talin după ce planurile de plecare la Tokio i-au fost date peste cap de o furtuna și nu a mai putut ateriza. Azi am prezentat documentul cu delegarea responsabilității de primar până pe 11 August 2019. #FACTUAL Deci, mincinos nu sunt.
Chiulangiu. Pai să vedem, anul acesta am lipsit cred ca la două ședințe din 7. Singurul motiv este acela că Firea anunță ședințele de CGMB cu doar 5 zile înainte. Cum munca în CGMB este aproape neremunerată, cum de când fac politică câsting din contracte pe care le am în afara țării (proiecte de obicei europene ale altor guverne din regiune), și cum nu îmi pot programa plecările în funcție de când are Firea chef sa pună ședințele, s-a întâmplat, rar, să mai lipsesc. Motivat, iar asta nu mă face chiulangiu, cum zice detractoarea mea.
Incompetent. Pe lângă Firea sunt la ani și ani lumină. CV-ul meu non-politic include zeci de proiecte, inclusiv la nivel internațional. Nu dezvolt, oricum Firea este doar o Dăncilă cu dicție.
Detractor. O da! Voi fi întotdeauna detractorul ticăloșilor! ”, a răspuns Ciucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.