Acasă Actualitate După ce un an nu a făcut nimic pentru personalul medical, Rafila...

După ce un an nu a făcut nimic pentru personalul medical, Rafila promite că la anul!

DISTRIBUIȚI

Personalul medical din România se împuținează văzând cu ochii, numirile în funcțiile de conducere din sistemul sanitar se fac doar pe criterii politice și achizițiile se fac haotic și clientelar, gărzile sunt plătite foarte prost, iar Rafila între două hliziri prin minister cu pupila sa, promitea acum câteva zile să aducă medici în România din afara UE. În ce limbă ne vom înțelege cu ei, nu-l interesează pe ministrul de 61 de ani dar cu comportament adolescentin.

În ultima zi din an, Rafila a postat pe Facebook un videoclip în care promite lucruri mărețe astfel ca încrederea în sistemul sanitar să fie recăpătată.
„Încheiem anul 2022 în sectorul de sănătate după ce am trecut, la începutul acestui an, de partea cea mai dificilă a pandemiei şi am reuşit să o ţinem sub control, am reuşit să facem în aşa fel încât să ţinem spitalele deschise şi lucrul poate cel puţin la fel de important este legat de faptul că investiţiile care trebuie făcute din Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă se află pe drumul cel bun. (…) La sfârşit de an îmi doresc să putem, în anul care vine, să concretizăm toate aceste investiţii. Îmi doresc să puteţi avea din nou încredere în sistemul de sănătate prin ceea ce facem noi la Ministerul Sănătăţii sau la instituţiile subordonate Ministerului Sănătăţii, prin ceea ce fac profesioniştii din sistemul de sănătate”, a declarat Alexandru Rafila, într-un clip video postat, sâmbătă, pe Facebook.

El acuză greaua moștenire

„Lucruri dificile din sănătate care trenează poate de ani de zile nu se pot rezolva peste noapte. Vă promit că, împreună cu toţi colegii mei, vom face în aşa fel încât progresul să fie evident în anul ce vine şi să vă regăsiţi încrederea în sistemul de sănătate din România”, a adăugat ministrul Sănătăţii.

8 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    Continuare a politicii de supusenie neconditionata fata de mafia transnationale din industria Farma de la Bruxelles sau mai nou Viena, in care poporul roman trebuie sa fie putin dependent de droguri, grabnic si temeinic dezinformat .
    Asa ca distrugi financiar medicina de familie, ca decident la Ministerul Sanatatii impui un mecanism birocratic infiorator sabotand sistemtic platformele informatice din zona de card de sanatate pe care le gestionezi, si astfel incet si sigur medicii de familie care au mai rezistat, circa 10.000 de cabinete medicale vor pune lacatul de usa definitiv in perioada imediat urmatoare. Iar cu modificarile puse la cale de ministrul justitiei Predoiu si partenera Alinutza de la liberaloidzi s a reusit trimiterea la cosul de gunoi a Constitutiei Romaniei, unde chiar dumneavoastra aveati garantat dreptul la asistenta medicala = adica Constitutional. Uite de asta suntem statul esuat…

  2. A facut,cum nu a facut?A pus in functii de manager, juristi condamnati pentru furt care isi bat joc de personalul medical, ii obliga sa faca numai anumite interventii,ca hotii stiu ce fac medicii,isi bat joc de personalul nemedical,care a fugit tot(nu fac puscarie pentru astia),cumpara echipament medical(pe bani grei)de cea mai proasta calitate, care a pus in pericol viata pacientilor,au fost acidentati.Toate astea le stie domnul ministru si….?Cum n-a facut?

  3. Bateti rau campii, dle Nicolae. UE ii da bani gratis pentru 27 de spitale (desi ne vor raul, dupa dvs, sau dupa mizeriile pe care le auziti pe la TV). Si Rafila nu-i vrea. Cine nu traieste in Romania stie ca UE n-are nici o legatura cu ce se intampla in sanatatea din Romania. Toata vina o are coruptia romaneasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.