Home Actualitate După Cîțu și Ioana Mihăilă s-a autosuspendat din Biroul Permanent REPER, doar...

După Cîțu și Ioana Mihăilă s-a autosuspendat din Biroul Permanent REPER, doar USR ține penalul în funcție

DISTRIBUIŢI

După ce urmărirea penală pentru Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, foști miniștri USR ai sănătății, a fost cerută de Klaus Iohannis, Ioana Mihăilă anunță că se autosuspendă din funcția de membru al Biroului Național REPER. Vlad Voiculescu rămâne însă în funcția de președinte al USR București.

„Întotdeauna mi-am desfășurat activitatea cinstit, respectând legea și interesul public. Am încredere că o anchetă corectă și transparentă va demonstra aceste lucruri. Totodată, am decis să mă autosuspend din funcția de membru al Biroului Național REPER”, a scris Ioana Mihăilă pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a dat, luni, aviz pentru începerea urmăririi penale împotriva foștilor miniștri ai Sănătății – Vlad Voiculescu (USR) și Ioana Mihăilă (Reper), în dosarul achiziției de vaccinuri anti-Covid, anunță Admninistrația Prezidențială.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis luni, 27 noiembrie 2023, ministrului justiției, doamna Alina-Ștefania Gorghiu, cererea de urmărire penală a domnului Vlad Vasile Voiculescu, în calitate de fost ministru al sănătății în perioada 23 decembrie 2020 – 14 aprilie 2021” și „cererea de urmărire penală a doamnei Ioana Mihăilă, în calitate de fost ministru al sănătății în perioada 21 aprilie 2021 – 08 septembrie 2021”, a transmis Administrația Prezidențială.

Totodată, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost înştiinţat cu privire la formularea acestor cereri.

3 ARII

  1. Parca in primavara anului 2020 guvernul Romaniei a aprobat o lege care spunea ca cei care incalca legea pe timpul pandemiei de COVID vor primi maximul pedepsei pentru fapta savarshita plus un spor de 20%,,ei acum sa va vedem baietzi si tu fato cum va aparatzi caci chestia aia cu aprovizionarea mult peste necesar a vaccinilor de proshti ce suntezi nu tzine si nici Uniunra Europeana nu v-a fortzat sa cumparatzi cantitatzile alea;Uniunea Europeana a amenintzat Romania ca taie din bani alocatzi tzari daca Romania nu elimina diferentzele astea uriashe dintre pensia maxima si cea minima cu vechime completa in munca in ambele cazuri,se facea referire in mod expres la pensiile de serviciu sau speciale dar parlamentari romani au venit in fatza U.E. cu tot feluri de cosmetizari ale pensiilor astea mari care nu taiau mare lucru din pensii,cand daca se dorea parlamentul Roman putea sa dea o lege care sa spuna ca diferentza maxima dintre pensii cu tot felul de sporuri incluse nu poate sa depasheasca unu la cinci de exemplu(nu vorbesc de pensii private),daca se dadea legea asta C.C.R.nu putea sa spuna ca legea asta incalca constitutzia caci nu traim intro tzara fara reguli,peste tot trebuie sa existe nishte limite peste care nu se poate trece.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.