Home Actualitate VIDEO cu Președintele Camerei Deputaților: băga-mi-aș p… în mă-ta, îți sparg dinții

VIDEO cu Președintele Camerei Deputaților: băga-mi-aș p… în mă-ta, îți sparg dinții

DISTRIBUIŢI

Președintele Camerei Deputaților Alfred Simonis s-a remarcat odată cu Marcel Ciolacu pe care l-a și înlocuit în funcție. Absolvent de Drept la Universitatea particulară Tibiscus din Timișoara, Simonis se dovedește un grobian absolut așa cum se poate vedea din filmarea de la finalul articolului.

Astăzi în plenul Camerei Deputaților, Simonis a fost filmat înjurându-l oribil pe George Simion care acum cere PNL și PSD retragerea sprijinului politic pentru Simonis, pentru comportamentul agresiv și limbajul suburban pe care îl manifestă în mod constant în plenul Camerei Deputaților la adresa parlamentarilor opoziției.

„Este inacceptabil ca un individ care s-a remarcat de-a lungul carierei politice doar prin veleitățile de bișnițar și de combinator să ocupe a treia funcție din statul român și să păteze imaginea funcției de reprezentant al românilor. Funcția de președinte al Camerei Deputaților ar trebui să impună o anumită conduită, lucru total străin sinecuristului Alfred Simonis, zis și Freddy.

Tehnicile sale de intimidare, de manipulare, precum și limbajul suburban au atins astăzi noi culmi ale tupeului, după ce și-a permis ca în cel mai grotesc mod să adreseze injurii greu de reprodus președintelui AUR, deputatul George Simion, cel care i-a solicitat o serie de explicații. Însă, disprețul și aroganța l-au făcut pe Freddy Simonis să își arate adevărata față, aceea de interlop eșuat.

Deși cunoștea foarte bine realitatea, știa exact cum s-au petrecut faptele, Freddy Simonis a ales să mintă în fața presei, așa cum a fost învățat în laboratoarele politice din K10, sperând că adevărul nu va ieși la suprafață. Doar că s-a dovedit, încă o dată, că minciuna lui Freddy Simonis și a PSD-ului are picioare foarte scurte.”, transmite George Simion.

@partidul_aur_oficial

♬ sunet original – Partidul AUR ✔️

 

 

4 ARII

 1. toti sunt alfrezi, freddys si simonis in parlament, guvern, administratie, politie, vami, spitale… nu este doar el, sunt mii… (poate 2-3-4, ii numeri pe degetele de la o mina, sa aibe putin stofa de politician)
  cam astia ne conduc nu de 34 de ani, ci de 134 de ani… o invalmaseala de inculti si incompetenti (cred ca suntem singura tara din lume cu fost presedinte cizmar si fost priministru, boschetar in paris)
  asta e nivelu’… manele, tirtani

 2. Cum se face că marea majoritate a ocupanților unor funcții cheie, în politică, în ministere, în instituții publice, în parchete, sunt absolvenți ai unor instituții de învățământ obscure/particulare, au făcut studiile mai târziu decât ar fi fost normal, au goluri în CV-uri, etc.
  Așa că de ce să ne mirăm că ni se întâmplă ceea ce ni se întâmplă?

 3. CINE MERGEA CU TOVARASUL LOR ciolacul, CU TOVARASA LOR vicol laura IN DUBAI ? MMM ?

  „Legătura dintre Ciolacu și Robert Negoiță. Cum funcționează
  G4 Media a deschis modul de funcționare a acestui triunghi Ciolacu-Docuz-Negoiță: Primăria condusă de Robert Negoiță scoate la licitație în iunie 2023 un contract cadru pentru servicii de catering în școli în valoare de 133 de milioane de lei (27 de milioane de euro).

  Pe data de 25 august, comisia de licitație a anunțat rezultatul preliminar: Pe primul loc este asocierea Gab Pavolux-Bedamiro.

  Cu câteva luni înainte de licitația pentru contractul mare, de 27 milioane de euro, o școală din sectorul 3 scoate la închiriere o fostă cantină, în care primăria investise deja circa 2 milioane de euro în dotări de lux.

  Câștigătorul licitației: Gab Pavolux, în urma unei proceduri cel puțin discutabile.

  Firma care va presta servicii de catering pentru școlile din sectorul 3 și-a asigurat, prin urmare, înainte de licitație, spațiul pentru cantină amenajat deja cu toate dotările pe banii primăriei.

  Legătura între Gab Pavolux de familia Docuz
  Firma Gab Pavolux este deținută de Andrei Andrei, un fotomodel din Timișoara care trăiește în Dubai. „

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.