DISTRIBUIȚI

Rând pe rând, condamnații pentru fraude uriașe sunt prezentați la televiziunea Antena 3 să înfiereze DNA, pe Laura Codruța Kovesi și pe judecătorii care i-au condamnat sau care au fost implicați în extrădările lor. Acum a venit rândul Elenei Iordache, fosta colegă de facultate a lui Tudorel Toader pe care acesta o vede cea mai potrivită să preia DNA, să se plângă la televiziunea Varanului.

Elena Iordache, procurorul de la PÎCCJ vizitat joi de ministrul Justiţiei, reacţionează după ce Augustin Lazăr a declarat că aceasta care e și președinta Asociației Procurorilor trebuie să își clarifice problemele de reprezentativitate și acest lucru se face prin adunare, nu printr-o întânire obscură”.
Elena Iordache a declarat la Antena 3: „Din septembrie 2018, de când m-am dus la CSM când se purtau discuţii cu privire la Secţia de Magistraţi, mă atacă permanent. Şi de atunci o ţine constant şi în bilanţuri. La bilanţul de la Timişoara m-a atacat. Nu mai vorbeşte cu mine de câteva luni”, a declarat Elena Iordache pentru Antena 3.

Dosarul penal întocmit și măsurile luate împotriva procurorilor Onea și Negulescu de procuroarea Elena Iordache au stat la baza acordării statului de azilant politic lui Sebastian Ghiță în Serbia și respingerea extrădării, autoritățile din țara vecină concluzionând că Sebastian Ghiță a fost persecutat în România pentru ideile sale politice. Concluzia este desigur una stupidă, având în vedere că Ghiță făcea parte din conducerea partidului aflat la guvernare, era prieten cu premierul Victor Ponta și a avut privilegiul de a obține contracte de sute de milioane de Euro de la statul român.

Tot la Antena 3, Tudorel Toader a spus că el o vede șefă la DNA pe procuroarea Iordache: „un exemplu de om integru și profesionist, cum ați spus, este chiar procurorul Elena Iordache pe care o cunosc și care este un om de mare probitate morală și de foarte bună pregătire profesională un om devotat, dedicat acestei profesii de magistrat încât eu am deplină încredere în actele domniei sale”, a lingușit-o Toader pe fosta sa colegă de grupă din facultate și prietena sa, Elena Iordache.

Citește și Procuroarea Iordache a fost obligată să expertizeze înregistrările făcute de Vlad Cosma, să ridice dispozitivele folosite și să confrunte martorii care s-au contrazis

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.