DISTRIBUIŢI
nicolai

După ce procuroarea Adina Florea a pus-o sub acuzare pe Laura Codruța Kovesi, europarlamentara ALDE Norica Nicolai care ne explica până acum cum DNA-ul nu respectă prezumția de nevinovăție a transmis o scrisoare tuturor eurodeputaților prin care îi informa despre acuzațiile care i se impută candidatei la șefia Parchetului European, într-o încercare jalnică de a-i anula șansele româncei să ocupe o funcție atât de importantă.
După ce jurnalistul Răzvan Savaliuc de la luju.ro a formulat un denunț penal împotriva prim-vicepreședintelui Comisiei Europene FRANS TIMMERMANS, aparținând grupului socialist și a VEREI JOUROVA, aparținând grupului ALDE în legătură cu concluziile MCV, iar procuroarea Adina Florea ce semi-conduce nou înființata secție de investigare a magistraților i-a și răspuns în scris că plângerea formulată a fost înregistrată, cu nominalizarea celor doi în adresa semnată chiar de ea pe care o puteți vedea la luju.ro, Monica Macovei a trimis și ea o scrisoare tuturor europarlamentarilor în care le-a tradus un articol în care se relatează despre plângerea lui Savaliuc și adresa semnată de aceeași Adina Florea care o pusese anterior sub acuzare și pe Kovesi.
Conform unor surse apropiate de Norica Nicolai, care a primit și ea scrisoare lui Macovei, aceasta ar fi făcut o criză de nervi când a realizat că anchetarea lui Timmermans și a Jourovei nu va fi pe placul celor două grupuri parlamentare din care cei doi fac parte și care până acum nu-și exprimaseră intenția de vot cu privire la Kovesi, doar grupul PPE anunțând că votează pentru româncă.
Degeaba se crizează fosta procuroare comunistă Nicolai care a confundat numele unui amărât cu al unui infractor și l-a arestat, faptul e consumat, Comisia Europeană a aflat și a spus că cei doi comisari sunt doar sub jurisdicția CJUE, iar acum au aflat și eurodeputații care ori s-au amuzat, ori s-au indignat dar cu siguranță punerea sub acuzare a lui Kovesi nu va mai conta la vot. Dacă semeni vânt, culegi furtună, fată!

Citește și Câinoasă sau proastă ca procuroare, Nicolai a obținut condamnarea și încarcerarea unui nevinovat confundându-i identitatea. Acum moare de dragul lui Ghiță

17 ARII

  1. Conform celor spuse de realizatorul de emisiuni Rareş Bogdan, „au existat si greseli, intamplari”, in care oameni nevinovati au fost inchisi pe nedrept. Deci Norica are circumstante atenuante…..Ehh, ce daca un om a fost inchis, nu conteaza dom’le. Si trupa de soc , care de fapt era „trupa de elita” din Ploiesti inchideau oameni pe banda rulanta, dar …….nu conteaza. Nu este vorba de viata unui om si trairile sale.

    Acum, sincer, intr-un stat de drept , normal, acesti oameni erau in zegehe de multa vreme. Numai la noi nu se doreste legea raspunderii magistratilor. Intr-o noapte, daca unui procuror nu ii place de ochisorii tai, te poti trezi cu o plangere impotriva ta din partea unui necunoscut, si uite asa vizitezi matale si Rahova, ori Jilava! Tara lu’ Papura Voda!!!

    Iar voi, cei de la Curentul, continuati sa ridicati osanale unei infractoare! Va felicit!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.