Acasă Actualitate E Carmen Dan fățarnică sau pesediștii au crezut că Dragnea și-a aranjat...

E Carmen Dan fățarnică sau pesediștii au crezut că Dragnea și-a aranjat ploile la ÎCCJ?

DISTRIBUIȚI

Carmen Dan a făcut declarații uluitoare la Antena 3 despre condamnarea fostului lider PSD. Ministrul de Interne susține că a fost un șoc pentru toată lumea și nimeni nu se aștepta la această decizie. Din moment ce Dragnea fusese condamnat la fond, de un complet de trei judecători, la închisoare cu executare, era imposibil ca menținerea deciziei și de completul de cinci judecători care au judecat apelul să fie un șoc cu excepția cazului în care fostul lider PSD le-ar fi garantat foștilor săi subalterni că decizia „e aranjată” sau Carmen Dan joacă teatru la televiziunile unde i se permite.
”Eu nu am crezut niciun moment că decizia va fi aceea. Odată ce s-a întâmplat, cei din PSD au perceput acest lucru ca un șoc. Membrii acestui partid sunt cei care conștientizează ca acest partid să își regăsească echilibrul. Nu mă gândeam că va fi această soluție. Atunci când PSD a trecut prin perioade de criză a avut capacitatea de a se regrupa. Cred că asta se va întâmpla și acum. S-a pierdut o bătălie și aici vorbesc de alegerile europarlamentare, dar cred că o să ne regrupăm.
Eu nu am vorbit cu domnul Dragnea, nu am avut posibilitatea. Nu a existat această solicitare. Dânsul stabilește cu cine discută la telefon.”, a declarat Carmen Dan la Antena 3.

2 COMENTARII

  1. Ah cât de mult ne dorim să scăpăm de voi rozatoarelor, ați fost ca o invazie pentru noi ,dar pregătim flitul să vă stârpim din rădăcină ,să dispăreți dinozaurilor. Până atunci MUIE PSD ciuma rosie si analfabetă !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.