Acasă Actualitate ?ê?£eful misiunii FMI, la Cotroceni. Băsescu: „Când ați venit în vară eram...

?ê?£eful misiunii FMI, la Cotroceni. Băsescu: „Când ați venit în vară eram în vacanță, stăteam într-un garaj”

DISTRIBUIȚI

Președintele Traian Bãsescu se întâlnește joi cu Erik de Vrijer, șeful misiunii FMI în România.
"Când ați venit în varã eram în vacanțã, stãteam într-un garaj", a glumit președintele la începutul reuniunii. Reprezentantul FMI a dat asigurãri cã se așteaptã ca România sã aibã creștere economicã în 2012, în ciuda anului agricol foarte slab. "Situația este foarte dificilã în agriculturã. Credem totuși cã se va ajunge la creștere economicã", a declarat de Vrijer.
Președintele Traian Bãsescu a subliniat cã este interesat sã discute viitoare politici și reforme care sã asigure redresarea economiei.
"În acest an avem deja mãsuri care au fost implementate și nu mai pot fi modificate. Suntem mai interesați sã exprimãm câteva puncte de vedere în ceea ce privește viitoarele mãsuri, dezvoltarea viitoare a României, programele pe care trebuie sã le urmeze și care sã garanteze creșterea economicã. Guvernul a fãcut niște propuneri. Reacția Comisiei a fost destul de neplãcutã. Cred cã împreunã cu FMI putem sã punem la punct o strategie pentru a asigura creșterea economicã", a declarat președintele Bãsescu.

Olga Dumitrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.