Acasă Actualitate Eforturile anticorupție ale primarului Sectorului 1 certificate ISO

Eforturile anticorupție ale primarului Sectorului 1 certificate ISO

DISTRIBUIȚI

„Am obţinut astăzi certificarea SR-ISO 37001:2017 – Sistem de management anti-mită la nivelul Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti. Suntem una din primele administraţii locale din România care obţine această certificare. (…) Am schimbat proceduri operaţionale de lucru, au fost stabilite măsuri preventive anticorupţie la nivelul aparatului de lucru din subordine, am creat un registru al riscurilor de corupţie la nivelul Primăriei, am făcut o campanie de conştientizare privind riscul expunerii la faptele de corupţie, iar un număr de 60 de funcţionari publici au susţinut cursuri de formare/instruire în domeniul prevenirii corupţiei, transparenţei, eticii şi integrităţii cu experţi din cadrul DGA”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Potrivit edilului Sectorului 1, corupţia constituie „o ameninţare” pentru democraţie, supremaţia dreptului, echităţii sociale şi a justiţiei, „erodează” principiile unei administraţii eficiente, „subminează economia de piaţă” şi „pune în pericol” stabilitatea instituţiilor statale.

1 COMENTARIU

  1. cursurile au fost facute cam așa: conjugati verbul ‘a fi’ la perfect simplu: noi furam, ei/ele fura! păi când in limba ta, verbul a fi se conjuga noi furam, nu mai este nimic de educat, face parte din adn’ul natiei. Cu banii de cursuri mai bine îi trimitea la specializare (schimb de experienta) intr-o primarie din germania/danemarca/elvetia/suedia/norvegia/islanda si alte tari (japonia? coreea de sud?)
    noi suntem in evu’mediu’bubonic la nivel de administratie/politicieni/caracter/etica etc. Noi furam de mult pe aceste meleaguri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.