Acasă Actualitate „Aripa Interlopă” a PNL l-a blocat pe Robbie Williams!

„Aripa Interlopă” a PNL l-a blocat pe Robbie Williams!

DISTRIBUIȚI

Concertul lui Robbie Williams este incert. Organizatorii au mutat „Summer in the City” pe 18 – 19 august. Toată afacerea a fost parazitată de Silviu Mototolea, un politician controversat care și-a băgat „asociația” să paraziteze relația dintre organizatori și Primăria Municipiului București.

Pe 31 ianuarie 2023 pe adresa Primăriei Municipiului București sosea o adresă de la Academia Viitorului Rromani Pact. ONG-ul dorea închirierea Pieței Constituției pentru două săptămâni.

Academia Viitorului Rromani Pact are un număr de telefon aferent unui salon de coafură și sediul pe strada intrarea Berceni, nr. 2. Locația este deținută de Mototolea Silviu Gabriel, secretarul general adjunct al PNL București. Acesta a și semnat adresa către colegii săi de partid de la Primăria Municipiului București ca și Președinte al Asociației Academia Viitorului Rromani Pact.

Robbie Williams la cheremul lui Silviu Mototolea, nașului lui Fardin Amet

În solicitarea sa, „academicianul” Mototolea solicita ca Piața Constituției să-i fie predată pentru a organiza festivalul „Summer in the City”. Oficial această manifestare era organizată de Marcel Avram și compania D&D East Entertainment, condusă de Denisa Săndulescu, unic acționar și administrator după cum se arată într-o investigație a jurnaliștilor de la Libertatea.

În realitate, preluarea Pieței Constituției de la Primăria Municipiului București era făcută de ONG-ul secretarului general adjunct al PNL București, Silviu Mototolea. Acesta este și prim-vicepreședinte la PNL Sector 4 și este menținut în funcție în ciuda legăturilor cu lumea interlopă. Citiți continuarea pe Lumeapolitică.ro

3 COMENTARII

  1. Tot Bucurestiul e condus din umbra de clanurile interlope.Sunt in toate consiliile de sector.Sunt mari dezvoltatori imobiliari.Mari patroni.Acum au ajuns si la conducerea partidelor politice.E din ce in ce mai bine.Slava Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.