Acasă Actualitate Ei au avut prezență de spirit și au oprit circulația când au...

Ei au avut prezență de spirit și au oprit circulația când au văzut elicopterul prea aproape de sol

DISTRIBUIȚI
„Eram prima mașină în intersecție, când am văzut că elicopterul zboară la joasă înălțime!
Ne-am dat seama imediat că ceva nu este în regulă și am oprit autospeciala, sărind de la volan și oprind circulația celorlalte autoturisme!
Astfel, pilotul a avut loc pentru a ateriza în intersecție.
Am anunțat imediat dispeceratul și toți colegii din apropiere au venit în sprijin!
Ne bucurăm că nimeni nu a fost rănit!” – povestesc  Beinur și Adrian, polițiștii care au intervenit, astăzi, la aterizarea forțată a unui elicopter, în București.
De asemenea, Claudiu Costea, inspector principal de Poliție la Brigada Rutieră, a explicat, joi, într-o intervenție la Digi24 că agenții de la rutieră au intervenit într-o secundă și au evitat o adevărată tragedie. „Era un interval de timp în care valorile de trafic erau în creștere, colegii se aflau în zona Charles de Gaulle pentru fluidizarea traficului și ei au fost atenți, au observat curentul puternic și într-o secundă au văzut elicopterul care se afla la o distanță foarte mică de sol și au intervenit foarte prompt, blocând traficul din mai multe direcții,” a explicat Claudiu Costea, inspector principal de Poliție la Brigada Rutieră.

2 COMENTARII

  1. Deci niciun fel de comunicare efectivă cu poliția stabilită în prealabil de organizatorii evenimentului aviatic(scenarii, plan B, C etc.). Tov. min de interne și apărării sunt încă la Guvern??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.