Home Actualitate Elena Udrea- însoțită de primarul Cherecheș la petrecerea organizată de MRU,...

Elena Udrea- însoțită de primarul Cherecheș la petrecerea organizată de MRU, Tișe și Cici de la Sistem

DISTRIBUIŢI

Luni seara, trei senatori din grupul PDL, Mihai Răzvan Ungureanu, Alin Tișe și Ciprian Rogojan, cunoscut publicului drept Cici de la Sistem, și-au sărbătorit ziua de naștere  alături de colegi și prieteni. Cei trei sunt născuți pe 22 septembrie, 19 septembrie și respectiv 23 septembrie, motiv pentru care au decis să organizeze o petrecere comună, într-un restaurant din nordul Capitalei, unde au invitat colegi de partid și prieteni apropiați.
Surpriza serii a fost apariția Elenei Udrea, însoțită de primarul de Baia Mare Cătălin Cherecheș, în jurul orei 21.00-21.30, potrivit surselor noastre prezente la eveniment. Conform acelorași surse, Udrea a venit însoțită de Cherecheș și a plecat tot cu el, după miezul nopții, deși unele televiziuni de știri prezente în zona restaurantului respectiv au ținut să sublinieze că fost ministresă a turismului a venit singură la eveniment.
De asemenea, potrivit acelorași surse, Elena Udrea a fost invitată la petrecere de Cici de la Sistem și nu de MRU, așa cum a ”scăpat” informația spre televiziunile de știri. De altfel, Cici de la Sistem l-a invitat  la petrecere și pe deputatul Florin Secară, alături de care a apărut în vară pe celebrul deja velier pe care a fost fotografiată atât Elen Udrea cât și Traian Băsescu.
Mihaela Dobrescu

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.