Acasă Actualitate Elena Udrea va face și ea denunțuri. Tot împotriva lui Coldea

Elena Udrea va face și ea denunțuri. Tot împotriva lui Coldea

DISTRIBUIȚI

„Mi s-au adus la cunoştinţă noile învinuiri. Constat un lucru: toţi cei care sunt prinşi că au luat şpagă sunt lăsaţi liberi dacă spun că au dat mai departe cuiva. Tehnica asta îi face scăpaţi pe cei care o practică. Singurul care a rămas în arest în Dosarul Gala Bute a fost Rudel Obreja, care nu a fost de acord să declare ce i s-a cerut. Restul sunt bine merci pentru că au spus că au dat mai departe. Poate ar trebui să spun şi eu că am dat bani mai departe ca să fiu lăsată în pace”, a declarat Elena Udrea. Întrebată dacă a primit bani şapgă pentru a avea ce să dea mai departe, Udrea a negat.

Fostul ministru a susţinut că va face în continuare denunţuri la adresa generalului Coldea de la SRI, însă alte denunţuri nu are motive să facă.

Cât despre denunţul fostului său soţ, Dorin Cocoş, care susţinea că Elena Udrea ştia despre şpăgile din afacerea Microsoft, aceasta a afirmat: „Dacă asta l-a ajutat să fie liber, eu îi doresc să fie sănătos. După ce stai trei luni în arest, probabil că spui orice ţi se cere ca să pleci.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.