Acasă Actualitate Profilerul Poliției: Expunerea mediatică și implicarea FBI l-au făcut pe animalul din...

Profilerul Poliției: Expunerea mediatică și implicarea FBI l-au făcut pe animalul din Caracal să se creadă VIP

DISTRIBUIȚI

Profilerul Poliţiei Române, omul care a intrat în mintea lui Gheorghe Dincă, a vorbit în exclusivitate pentru Digi24 despre profilul celui numit „monstrul din Caracal”. Dorin Dumitran spune că Dincă a ajuns să ucidă pentru că s-a înstrăinat de familie şi nu a suportat ruptura. Le-a tratat pe cele două fete ca pe nişte obiecte şi nu putea nici măcar să le spună pe nume. A minţit mult şi a povestit lucruri care s-a întâmplat doar în imaginaţia lui, dar ofiţerul psiholog a reuşit să îl descoasă şi să îl facă să îi fie ruşine de faptele sale. Totuşi, expunerea mediatică şi faptul că a fost analizat şi de specialiştii FBI, i-au crescut lui Dincă tupeul şi stima de sine şi l-au făcut să se creadă VIP. Citește interviul pe DIGI24.ro

1 COMENTARIU

  1. Se omite numirea cu nume și prenume a celorlalți complici din bandă (parcă era vorba de un “zid de care nu se poate trece” și de un “spate asigurat”
    Mai mari “monștri” sunt ceilalți pe care îi protejează.
    O poveste cusută cu ață albă, pentru cei care nu gândesc analitic, în rest frumoasă povestioară…oare câți o să puna botu la mizeria asta???
    ”Auzi cică din cauza înstrăinării de familie” Dacă scuza se ia în considerare, atunci sa creat “previous” …de acum înainte, toți care fac asemenea fapte, au motiv!!!…înstrăinarea de familie, deci ceva cu capu!!!
    Cum a fost înstrăinat dacă soția îi trimitea bani???…fata si dani trecură pe la stradă, dar când văzură oameni, o dădură cotită….am citit și raportul = curat murdar!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.