Home Actualitate Fată, Denise Rifai vrea și ea ca Dana Budeanu

Fată, Denise Rifai vrea și ea ca Dana Budeanu

DISTRIBUIŢI

Denise Rifai devenea celebră în anul 2015 când, după atacul armat de la revista Charlie Hebdo, făcea o afirmaţie șocantă într-o dezbatere la Realitatea TV, din care mulţi oameni au înţeles că în spatele Al-Qaida s-ar fi aflat poporul evreu. „O mişcare (Statul Islamic – n.r.) care s-a constituit extrem de rapid şi care vine să surclaseze ceea ce a însemnat până nu demult Al-Qaida, asimilată de asemenea ideii de teroare musulmană. Dar nu s-a dovedit dacă erau musulmani în spatele Al-Qaida sau popoare de altă religie, altă structură religioasă, să nu-i numim pe cei din poporul ales”, afirma Denise Rifai.

Un an mai târziu, președinta de atunci a partidului, Alina Gorghiu, care a condus PNL direct în cap, dând țara pe mâna lui Dragnea, îi propunea Denisei Rifai să candideze pentru PNL. Posibila candidatură a jurnalistei readucea în actualitate afirmaţiile acesteia, deputatul Aurel Vainer, reprezentantul comunităţii evreieşti în Parlament, criticând PNL pentru încercarea de a o coopta pe Rifai, vorbind despre pericolul răspândirii unor teorii conspiraţioniste. Candidatura lui Denise pe listele PNL s-a sfârșit înainte de a începe.

La finalul anului trecut, Denise a avut o scurtă revenire de partea cealaltă a microfonului, oferind interviuri fluviu cu și despre viața ei privată și neprivată, despre părinții ei care nu mai sunt împreună dar care în imaginația ei încă se iubesc, despre Iordania, „țara ei de suflet”, din care provine tatăl ei, despre faptul că ea este sau va fi femeia unui singur bărbat, a explicat că știe că un cutremur nu poate fi prevenit deși a întrebat în direct un expert cum s-ar putea face asta și multe altele.
Însă de când Lucian Bode a fost încolțit de niște profesori răi de la Universitatea Babes-Bolyai, Denise Rifai a simțit nevoia să-l apere vehement pe rafinatul intelectual care conduce Ministerul de Interne. Rifai a început să o împroaște cu venin pe jurnalista Emilia Șercan care a îndrăznit să dea verdictul că Bode a plagiat.
Și cum marile spirite se întâlnesc și Bode nu putea să înfrunte singur aceste acuzații nedrepte de plagiat, Rifai o plagiază și ea pe Dana Budeanu încheind postările referitoare la Emilia Șercan cu interjecția „MARȘ”. Delicata comandă a fost lansată în urmă cu trei ani de Dana Budeanu și folosită abundent de aceasta în campania frenetică pe care i-a făcut-o Gabrielei Firea. La urma urmei cu Marș-ul ăsta Dănuța, fără vreun post TV la îndemână, are de 4 ori mai mulți urmăritori decât Denisica de la Kanal D.
Și Emilia Șercan nici nu dă deloc pe la medicul estetician, marș fată de aici!

4 ARII

  1. Domnisoara Rifai are un foc launtric de a parveni, de a fi vedeta. Nu este cu nimic mai prejos ca Rares Bogdan, care iata este comet. Si dumneaei poate fi o comeata. Rares Bgdan are un alt stil, mai de la strunga, isi pregatea minutos emisiunile si tehnic isi facea temele. Domnisoara Rifai se comporta insa ca si cum, doar prin stimularea afectului, personal cat si al celor intervievati, drumul catre orbita stelara ii este deschis. Este o amazoncuta care se uita stramb si decisiv la invitati, eu realmente indragind-o pana la a ma sufoca de hohote de ras, cand inchizitoriala si cu buzele mici, pune intrabarea rosie invitatilor care, de atita emotie, bufnesc in plans, sau se infoaie in fata ei. Budeanu te face sa te simti mic, Rifai te face sa te simti umed…

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.