Acasă Actualitate „Felix” nu este motan, e papagal!

„Felix” nu este motan, e papagal!

DISTRIBUIȚI

Astăzi ar fi trebuit să se împlinească profeția „profesorului Dan Voiculescu“, alias „Felix“, un pedagog ușor agramat, după cum am demonstrat în trecut, care afirma deunăzi că barca marinarului Băsescu se va scufunda, iar până de Buna Vestire, el ne va aduce vestea „cea bună“ că „dictatorul“ Băsescu va fi suspendat într-o reeditare a uneltirilor trecute. Afirmațiile erau făcute în contextul în care se plămădea uniunea liber-stângistă USL la care PC se erija în liantul combinației politice. Așadar, cel mai războinic dintre războinici a vrut să pară dom’ profesor Felix, care se bătea cu pumnul în piept că îi va face de petrecanie președintelui Traian Băsescu, iar noi vom scăpa definitiv de „dictator“, el transformându-se într-un fel de Mesia al neamului românesc la cârma căruia urma să se instaleze regimul triadei mogulice, adevăratul panaceu pentru toate problemele noastre. Așa cum a venit pe lume acest bastard politic numit USL, la fel de repede s-a stins în anonimat, singurele mișcări ale acestei coaliții fiind câteva declarații sterile și câteva acțiuni politice heirupiste, printre care se numără și cea a moțiunii împotriva Codului Muncii, o încercare patetică a roșiaticilor lui Ponta și Antonescu de a-și apăra locotenenții sindicaliști. La 7 februarie, Felix-Mircea Voiculescu declara cu aroganța specifică de varan de Băneasa că există premise parlamentare ca, până la 25 martie 2011, președintele Traian Băsescu să fie suspendat din funcție. Așa grăia atunci „Mafalda“ Felix, ce părea că le știe pe toate și are pus la punct un plan bine definit, în timp ce Băsescu se amuza teribil în direct pe seama struțo-cămilei USL.

Voiculescu se baza pe trădători

El spunea atunci că, în Senat, opoziția mai are nevoie de un un singur vot și că sunt senatori din actualul arc guvernamental care nu mai acceptă „să fie responsabili pentru dezastrele cuplului Băsescu-Boc“. Se pare că Felix se baza încă de pe atunci pe trădarea politică a senatorului PDL Vasile Nistor  – de la PDL la PC -, fapt realizat miercuri, 23 martie. El a declarat imediat după racolarea lui Nistor că Guvernul a pierdut, de facto, majoritatea în Senat, fapt ce va duce la „dezintegrarea actualei majorități parlamentare“, realitate care este un proces ireversibil. Cu toate acestea, în prezent numărul senatorilor putere-opoziție este egal, iar situația este favorabilă Puterii, în condițiile în care senatorul PSD Cătălin Voicu nu are drept de vot în arest. Astfel, profețiile motanului Felix nu sunt decât reproduceri papagalicești ale unei situații din trecut, care este foarte puțin probabil să se mai repete.  

Nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase

Răspunzând acuzațiilor de poliție politică făcute în timpul lui Ceaușescu, perioadă în care a ținut registrele societății Crescent, direct subordonată Securității, Felix-Mircea scria pe blogul său în urmă cu câteva zile că este curat ca lacrima, iar toate acuzațiile care i se aduc nu sunt decât mâna lui Băsescu, care duce o campanie agresivă de denigrare a sa. În postarea intitulată „Ce-am fost și ce-am ajuns!“, întrebare la care i-am putea da lejer răspunsul real, Voiculescu se întreabă retoric cum a fost posibilă demontarea tuturor acuzațiilor care i s-au adus. „Așadar, din «eminența cenușie» a regimului, «generalul», «colonelul», «ofițerul», «hocheistul», «verișorul», am ajuns doar «funcționarul» care n-a vrut să fugă. Iar când la Înalta Curte sau la CEDO se va decide că acel episod nu are absolut nicio legătură cu serviciul secret comunist, voi cădea definitiv în anonimat“, scria Felix-Mircea despre care ÎCCJ a deliberat recent și irevocabil faptul că a fost colaborator al fostei Securități. El a amenințat că va merge mai departe să-și caute dreptatea la CEDO, și nu la protecția animalelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.